Toimistot

Kata Sandström Nordic Live Productionsin vastaavaksi tuottajaksi

14.11.2023 9:13
Mikko Perttunen
Isojen yleisötapahtumien tuottaminen ja erityisesti musiikkifestivaalit ovat vetäneet Sandströmiä puoleensa.

Tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productionsin vastaavaksi tuottajaksi on valittu Kata Sandström.

Sandström vastaa nyt sekä Turun Kupittaanpuistoon sijoittuvan Aura Festin että Porvoon tapahtumapuistossa järjestettävien Porvoon Viinijuhlien tuotannoista.

Espoolainen Sandström on koulutukseltaan kulttuurituottaja, jolta löytyy takataskustaan myös audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto. Sandström on työskennellyt median ja tapahtumien parissa lähes koko työuransa, jonka varrelle mahtuu yleisötapahtumia laidasta laitaan: musiikkifestivaaleista yritystapahtumiin ja seminaareista messuosastoihin asti. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt media-alalla tuotantopäällikkönä erilaisten viihdetuotantojen parissa.

Isojen yleisötapahtumien tuottaminen ja erityisesti musiikkifestivaalit ovat kuitenkin aina vetäneet Sandströmiä puoleensa.

– Nordic Liven tapahtumatoimintaa olen seurannut jo useamman vuoden ajan, ja kun paikka tänne aukesi, niin pitihän sitä ehdottomasti hakea. Nyt teen siis pienen tauon jälkeen paluun takaisin festarimaailmaan. Tapahtumien parissa näkee konkreettisesti oman työnsä tuloksen, ja saa siitä myös saman tien palautteen - onko onnistunut vai ei, Sandström kertoo tiedotteessa.