Toimistot

Kasvu Open valitsi yritykset myynnin ja markkinoinnin sparrausohjelmaan

28.4.2023 13:32
Satu Hurme
Isosta hakijajoukosta valitiin mukaan 15 yritystä. Tuomariston mukaan valinta ei ollut helppo, sillä mukana oli paljon yrityksiä, joilla on hyvä kasvupotentiaali.

Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku-ohjelmaan on valittu 15 yritystä, jotka erottuivat tuomaristolle kasvusuunnitelmillaan ja skaalautumismahdollisuuksillaan. Lisäksi tuomaristo arvosti yritysten vastuullista toimintaa ja ymmärrystä kilpailijoista.

– Mukaan haki iso joukko mielenkiintoisia yrityksiä. Hakemusten arvioiminen oli kuin karkkikauppa – siihen jäi koukkuun, sanoo tuomariston puheenjohtaja Saara Vehoniemi Inhouse Groupilta tiedotteessa.

Kasvupolku-ohjelma on Kasvu Openin järjestämä maksuton sparrausohjelma B2B-sektorin yrityksille. Kolmihenkinen tuomaristo valikoi mukaan pääsevät yritykset hakemusten perusteella. Vehoniemen lisäksi tuomaristoon kuuluivat Katja Asikainen Aava & Bangilta ja Mari Salovaara Nordealta.

Kasvupolku-ohjelmaan valitut yritykset:

Dashboa, Tampere

Elegian, Juva

FSM Fonel Security Marketing, Nokia

Mindhive, Mikkeli

Moneks-Siivous, Vantaa

Optiscan, Helsinki

Polku Innovations, Vantaa

Prönö Enterprises, Kangasala

Risutec, Nakkila

Taiqa Digital, Vantaa

Taitos, Turku

Tiketti, Helsinki

Tussitaikurit, Tampere

Young Finnish Design, Vantaa

Yksi yritys ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Kasvu Open on voittoa jakamaton yleishyödyllinen yhtiö, jonka omistavat Keski-Suomen kauppakamari, Investor Ignite, Jyväskylän kaupunki ja Aava & Bang Oy.