Brändit

Kärkkäinen tavaratalon jättäneestä vaatebrändi Makiasta: “Heitä on painostettu lopettamaan yhteistyö”

Tavaratalo sanoo toteuttavansa aidosti ihmisten yhdenvertaista kohtelua.
Kuva:
Makia
Kärkkäinen tavaratalon jättäneestä vaatebrändi Makiasta: “Heitä on painostettu lopettamaan yhteistyö”

Vaatebrändi Makia Clothing ilmoitti viime viikolla päättävänsä yhteistyön tavarataloketju Kärkkäisen kanssa, koska ketjun omistaja Juha Kärkkäinen on käyttäytynyt toistuvasti epäasiallisesti sosiaalisessa mediassa.

Nyt ketju on vastannut Makian päätökseen. Kärkkäinen sanoo, että Makia päätti yhteistyön, koska brändiä painostettiin siihen. Aiemmin osapuolet olivat tehneet tiivistä yhteistyötä sekä suunnitelleet tulevaisuuden kuvioita.

– Makian päätös tuli yllätyksenä ottaen huomioon, että yhteistyötä on kaiken aikaa laajennettu ja tulevaisuutta on suunniteltu yhdessä sekä nyt kysymyksessä olevat asiat on käsitelty jo aiemmin. Kärkkäisen suoraan Makialta saaman tiedon mukaan yhteistyön päättyminen johtuu siitä, että heitä on painostettu lopettamaan yhteistyö, Kärkkäisen tiedotteessa sanotaan.

Ketju ihmettelee, miten Makia aikoo jatkossa valikoida asiakkaansa.

– Makian päätöksen ja sen tiedotteessa esille tuotujen perustelujen osalta nousee kysymys, että miten Makia aikoo valikoida asiakkaansa, jotta se ei käy kauppaa asiakkaiden kanssa, jotka eivät edusta samoja mielipiteitä kuin Makian johto ja omistajat?

– Kärkkäinen toteuttaa aidosti ihmisten yhdenvertaista kohtelua. Kärkkäinen käy nyt ja tulevaisuudessa kauppaa kaikkien asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa riippumatta siitä, mitä mielipiteitä, poliittista kantaa tai vakaumusta he edustavat.

Kärkkäinen myös toteaa yhteistyön päättymisen olevan ikävää, sillä yritys haluaa tukea kotimaisia toimijoita.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa