Kuvaaja:
Engin Akyurt / Unsplash
Brändit

Kansainvälinen tutkimus paljastaa: 67 prosenttia nuorista ostaa kauneustuotteet alennusmyynnistä

18.4.2023 14:35
Mikko Perttunen
”Superfanit” maksavat täyden hinnan eksklusiivisuudesta.

67 prosenttia Z-sukupolvea ja milleniaaleja edustavista verkkokauppa-asiakkaista odottaa hintojen laskua kauneustuotteissa, vaikka se tarkoittaisi riskiä, että tuote loppuu varastosta, kertoo suoran kuluttajamyynnin verkkokauppaan erikoistuneen ESW:n raportti. Lisäksi raportti osoitti, että lähes 40 prosenttia "tehoshoppailijoista", jotka käyttävät vuodessa vähintään 2500 dollaria kauneustuotteisiin, ovat tarkkoja kosmetiikan hinnoista.

Raportti paljasti toisaalta myös sen, että brändien "superfanit" reagoivat hyvin eksklusiivisuuteen. Nämä asiakkaat ovat valmiita maksamaan täyden hinnan ollakseen ensimmäisten joukossa, joilla on tuote (21 prosenttia vastaajista) tai omistaakseen rajoitetun erän tuotetta (25 prosenttia vastaajista).

Euroopasta eniten ulkomailta tuotteita ostivat sveitsiläiset.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Tutkimus osoitti myös, että milleniaalit ja Z-sukupolven edustajat ostavat kauneustuotteita todennäköisemmin kansainvälisiltä vähittäismyyjiltä.

Eniten kauneustuotteita verkosta ulkomailta ostivat kiinalaiset, 41 prosenttia. Euroopasta eniten ulkomailta tuotteita ostivat sveitsiläiset, 29 prosenttia. Eniten tuotteita tilattiin Yhdysvalloista ja Ranskasta.

Aiheesta kertoi muun muassa Beauty Packaking