Digitaalisuus

Isojen mediatalojen hyödyntämä PlayAd Media myytiin kansainväliselle menestyskonsernille

PlayAd Media Group perustettiin Ruotsissa jo yli 10 vuotta sitten. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2015 lähtien.
Kuva:
PlayAd Media Group
Isojen mediatalojen hyödyntämä PlayAd Media myytiin kansainväliselle menestyskonsernille

Pohjoismaiden suurin itsenäinen videoratkaisujen toimittaja PlayAd Media Group on myyty ShowHeroes Groupille, joka on Euroopan johtava videoratkaisujen toimittaja.

Online-videoratkaisuja mainostajille, julkaisijoille ja sisällöntuottajille tarjoava PlayAd Media Group on lähtöisin Ruotsista, missä yritys perustettiin jo yli 10 vuotta sitten. Kauppa kuitenkin koskettaa myös suomalaisia, sillä konsernin Suomen-osastolla on vankka-asema suomalaisessa mediakentässä. PlayAd Media Oy:n julkaisuverkostoon kuuluu isoja suomalaisia mediataloja, kuten MTV, Kaleva, Turun Sanomat ja Bauer Media.

Yrityskaupan myötä PlayAd Media -brändi liittyy ShowHeroes Groupin tuoteportfolioon, mutta ensi vuonna PlayAd Median julkaisijoille ja mainostajille tarjoamat palvelut integroidaan ShowHeroes-brändiin.

– Sekä PlayAd että ShowHeroes Group ovat onnistuneesti rakentaneet liiketoimintansa yhdistämällä mainosteknologian, videosisällöt ja näiden kaupallistamisen luoden houkuttelevan ja korkealaatuisen palvelun julkaisijoille ja mainostajille. Voimien yhdistäminen ShowHeroes Groupin kanssa ja kaikkien olemassa olevien yhteensopivuuksien hyödyntäminen on meille ehdottomasti oikea askel, sanoo PlayAd Median hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Lars Blomberg (kuvassa) tiedotteessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa