Kuvaaja:
Toimistot

Infomedia avaa toimiston Suomeen: “Mediaseurannasta ja -tiedoista on tullut strateginen työkalu PR- ja viestintäosastojen lisäksi myös muille yksiköille”

7.6.2023 10:45
Mikko Perttunen
Jaakko Haarala aloittaa yhtiön Suomen maajohtajana.

Infomedia laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa avaamalla toimiston Helsinkiin.

Konserni kehittää, operoi ja neuvoo digitaalisia ratkaisuja Media Intelligence -alalla mediaseurannan, media-analyysien ja viestintäymmärryksen muodossa. Infomedialla on 250 työntekijää Kööpenhaminan, Århusin, Tukholman, Oslon, Tallinnan ja nyt Helsingin toimistoissa sekä tytäryhtiö Opointin myyntikonttori Lontoossa. Suomen maajohtajana aloittaa Jaakko Haarala.

Yhtiön omistavat mediakonsernit JP/Politikens Hus ja Berlingske Media.

– Yhä useammat ovat huomanneet toimituksellisen ja sosiaalisen median käyttämisen hyödyt suunnan antamiseen. Media-analyysin avulla saadaan parempi yleiskuva ja strategisia näkemyksiä. Kyse ei ole vain oivalluksista siitä, mitä media kirjoittaa omasta yrityksestäsi, vaan myös ympäröivästä maailmasta, mukaan lukien kilpailijat, suuret keskusteluaiheet ja paljon muuta. Mediaseurannasta ja -tiedoista on siis tullut strateginen työkalu PR- ja viestintäosastojen lisäksi myös muille yksiköille, toteaa Infomedian konsernin toimitusjohtaja Thomas Vejlemand tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)