GidiUp Oy
Toimistot

Ida Framin digitiimistä syntyi uusi digimarkkinointitoimisto

14.9.2023 9:13
Mikko Perttunen
”Muutoksen tarkoituksena on tekemisen laadun aiempaan vahvempi kehittäminen ja liiketoimintamme kasvattaminen.”

Ida Fram Oy:n digitiimi on erotettu omaksi yrityksekseen ja kantaa nyt nimeä GidiUp Oy. Yrityksen perustamiseksi käytettiin jo aiemmin Ida Fram -konsernissa olemassa ollutta ”pöytälaatikkoyritystä”, ja siksi sen kaupparekisteritiedoissa näkyy perustamisvuotena jo vuosi 2016.

GidiUp Oy:n toimitusjohtaja Simo Räsänen kertoo, että digimarkkinointi erotettiin omaksi yrityksekseen, jotta yrityksen toiminnassa, sen kehittämisessä ja markkinointiviestinnässä olisi terävämpi fokus. Digitaalisten palveluiden markkinoinnin ja myynnin tehostamista tehdään nyt omalla nimellä, visuaalisella ilmeellä ja tarinalla. Räsänen itse siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi Ida Fram Oy:n digimarkkinoinnin asiantuntijatehtävistä.

– Muutoksen tarkoituksena on siis tekemisen laadun aiempaa vahvempi kehittäminen ja liiketoimintamme kasvattaminen. Tiedämme muutoksen auttavan meitä tekemään entistä parempia tuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Se on ydinosaamistamme ja siinä aiomme onnistua, Räsänen kommentoi.

Ida Fram Group Oy on vuonna 2002 perustettu verkkopalveluiden, markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi Ida Fram Oy, Into-Digital Oy ja GidiUp Oy. Ida Fram Groupin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 3,8 Meur ja konserni työllistää yhteensä 35 osaajaa Helsingissä ja Jyväskylässä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)