Hesburger-ravintola Helsingin rautatieasemalla. Kuva: Mikko Perttunen
Brändit

Hesburger laajeni Puolaan uudella konseptilla

20.3.2024 8:53
Mikko Perttunen
Ketju on puolalaisille tuttu naapurimaista.

Pikaruokaketju Hesburger on laajentanut Puolan pääkaupunkiin Varsovaan avaamalla uuden Hesburger-kotiinkuljetuskeittiön. Hesburger Warsaw Cookcity työllistää kahdeksan työntekijää.

Kyseessä on uudenlainen konsepti Hesburgerille. Kotiinkuljetuskeittiöpalvelulla myydään tuotteita vain ruokalähettipalvelujen kautta asiakkaille. Ravintolasta puuttuvat asiakastilat kokonaan. Asiakas voi tilata tuotteensa Bolt-ruokalähettiyrityksen kautta.

– Odotamme mielenkiinnolla, millaisia tuloksia saamme aikaan ja millainen on Hesburgerin tulevaisuus Puolassa, Hesburgerin kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela kertoo.

Hesburgerin ravintoloita löytyy jo Puolan naapurimaista, Liettuasta, Saksasta ja Ukrainasta, mikä tekee niistä monille paikallisille jo valmiiksi tuttuja. Salmelan mukaan puolalaiset matkustavat paljon esimerkiksi Baltian maissa, joissa Hesburgerilla on 160 ravintolalla vahva asema. Liettuan Kaunasista löytyy myös Hesburgerin keskusvarasto, josta kuljetaan raaka-aineita Puolaan.

– Tulemme jatkamaan vahvaa laajentumista Puolan lisäksi myös muissa toimintamaissa tänä vuonna. Ravintoloiden määrä tulee kasvamaan eniten Bulgariassa, Salmela sanoo.

Tällä hetkellä Bulgariassa on 28 ravintolaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)