Dylan Gillis / Unsplash
Toimistot

Hasanilla ja TBWA:lla samanaikaisesti muutosneuvottelut

7.9.2023 13:59
Mikko Perttunen
Hankala taloustilanne konkretisoituu sopeuttamistoimina.

Sekä Hasan & partnersilla että TBWA\Helsingillä on tällä hetkellä käynnissä muutosneuvottelut.

– Haastava taloustilanne koettelee suomalaisia yrityksiä parhaillaan, eikä suhdanneherkkä toimialamme ole tässä asiassa poikkeus, TBWA\Helsingin toimitusjohtaja Sami Tikkanen kommentoi.

Keväällä TBWA:lla jouduttiin turvautumaan rajattuihin ja lyhytaikaisiin lomautuksiin niiden asiakkuuksien ja töiden osalta, jotka ovat vähentyneet tai loppumassa. Yritys on kuitenkin samalla saanut myös uusia asiakkaita, jotka ovat osaltaan korvanneet asiakkuuksien ja projektien määrää.

TBWA:n nyt käynnissä olevat muutosneuvottelut koskevat rajattua osaa henkilöstöstä.

– Neuvotteluilla pyrimme sopeuttamaan tilannettamme pidempiaikaisesti muuttuneeseen markkinakysyntään ja samalla uusiutumaan toimistona tarjoaman, organisoitumisen ja fokuksen osalta. Pelkkä sopeuttaminen ei ole vaihtoehto. Neuvottelut ovat ohi ennen syyskuun puoliväliä, Tikkanen kertoo.

Hasanilta vahvistetaan, että muutosneuvottelut ovat käynnissä, ja syynä on sopeuttaminen vallitsevaan markkinatilanteeseen. Toimistosta ei kuitenkaan haluttu tässä vaiheessa kommentoida julkisesti niiden kulkua tai mahdollisia lopputulemia.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)