Jannis Edelmann / Unsplash
Luovuus

Freecreative helpottaa työnantajien ja freelancereiden kohtaamista uudella digitaalisella palvelulla

2.6.2023 9:23
Mikko Perttunen
Palvelussa hinnoittelu on tehty läpinäkyväksi ja selkeäksi.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten yhteisö Freecreative on luonut uudenlaisen digitaalisen Osaajakaupan helpottamaan työnantajien ja freelancereiden kohtaamista.

Osaajakaupan tarkoituksena on varmistaa asiakkaille nopeasti tarvittavat osaajat, kuten sisällöntuottajat, kuvaajat tai graafikot. Hinnoittelu on tehty läpinäkyväksi ja selkeäksi ja monista muista palveluista erottuen, Freecreative validoi ennakkoon jokaisen Osaajakaupan tekijän, jolloin palvelun tilaaja voi aina luottaa saavansa osaavan ammattilaisen.

– Liiketoiminnan kehittämiseen tarvitaan aina eri osaamisvaiheiden ammattilaisia, monesti projektiluonteisesti edistämään nopeaa kasvua. Osaajakauppaan muotoillut valmiit konseptit ja tekijäprofiilit ovat syntyneet yhdessä asiakkaiden kanssa tunnistetuista tarpeista. Samalla kun asiakkaiden palvelukokemus vahvistuu, freelancereiden ammattimainen ostaminen yleistyy ja tekijät saavat pidempiä sekä varmempia projekteja, Freecreativen liiketoimintajohtaja Jaana Kaarela kertoo tiedotteessa.

Freecreative on osa Barona-konsernia.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)