Eero Tiilikainen
Toimistot

Elina Niemistö on Vincitin uusi brändi- ja markkinointijohtaja

19.1.2023 8:35
Iina Kansonen
Niemistö siirtyy Vincitille Milttonilta, jossa hän vastasi brändiliiketoiminnan kehityksestä.

Elina Niemistö on nimetty digitaalisia palveluja tuottavan Vincitin uudeksi brändi- ja markkinointijohtajaksi. Niemistö on hoitanut pestiä 2.1.2023 alkaen.

Niemistö siirtyy Vincitille Milttonilta, jossa hän vastasi brändiliiketoiminnan kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin myös muun muassa Vapa Mediassa sekä Hasan & partnersilla.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– On suuri kunnia päästä osaksi Vincitin kasvutarinaa, ja vielä näin herkullisessa vaiheessa. Vincit on kansainvälisesti kiinnostava brändi, joka on toistuvasti todistanut yhteisön merkityksen brändinrakentamisessa. Edessä on mahtava matka, jonka seuraava vaihe on alkamassa juuri päivitetyn strategian myötä, Niemistö sanoo tiedotteessa.

Vincitin toimitusjohtaja Julius Manni sanoo tiedotteessa Niemistön olevan oikea henkilö johtamaan Vincitin brändiä entistä kansainvälisemmässä vaiheessa.

– Viimevuotisen Bilot-fuusion ja Yhdysvaltojen liiketoimintojen kasvun myötä Vincit on uuden, entistä kansainvälisemmän vaiheen edessä. Elina on juuri oikea henkilö johtamaan panostuksia Vincitin brändiin tarinamme seuraavassa luvussa.