Toimistot

Elina Niemistö on Vincitin uusi brändi- ja markkinointijohtaja

Niemistö siirtyy Vincitille Milttonilta, jossa hän vastasi brändiliiketoiminnan kehityksestä.
Kuva:
Eero Tiilikainen
Elina Niemistö on Vincitin uusi brändi- ja markkinointijohtaja

Elina Niemistö on nimetty digitaalisia palveluja tuottavan Vincitin uudeksi brändi- ja markkinointijohtajaksi. Niemistö on hoitanut pestiä 2.1.2023 alkaen.

Niemistö siirtyy Vincitille Milttonilta, jossa hän vastasi brändiliiketoiminnan kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin myös muun muassa Vapa Mediassa sekä Hasan & partnersilla.

– On suuri kunnia päästä osaksi Vincitin kasvutarinaa, ja vielä näin herkullisessa vaiheessa. Vincit on kansainvälisesti kiinnostava brändi, joka on toistuvasti todistanut yhteisön merkityksen brändinrakentamisessa. Edessä on mahtava matka, jonka seuraava vaihe on alkamassa juuri päivitetyn strategian myötä, Niemistö sanoo tiedotteessa.

Vincitin toimitusjohtaja Julius Manni sanoo tiedotteessa Niemistön olevan oikea henkilö johtamaan Vincitin brändiä entistä kansainvälisemmässä vaiheessa.

– Viimevuotisen Bilot-fuusion ja Yhdysvaltojen liiketoimintojen kasvun myötä Vincit on uuden, entistä kansainvälisemmän vaiheen edessä. Elina on juuri oikea henkilö johtamaan panostuksia Vincitin brändiin tarinamme seuraavassa luvussa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa