Kuvaaja:
LIA
Luovuus

Eka Ruola London International Advertising Awardsin uuden palkintokategorian raadin puheenjohtajaksi

18.4.2023 12:24
Mikko Perttunen
Nitron luova johtaja on toisinaan haaveillut vastaavanlaisesta tehtävästä, mutta paikat on usein varattu isoille markkinoille ja toimistoille.

London International Advertising Awardsien saajat valitaan syksyllä Las Vegasissa, ja mukana on vahvasti myös suomalaisväriä, kun Nitron luova johtaja Eka Ruola toimii tänä vuonna perustetun uuden B2B-töiden kategorian juryn puheenjohtajana.

– Kutsu tuntuu kieltämättä aivan mielettömän hyvältä. LIA on yksi merkittävimmistä katselmuksista meidän alallamme. Ja onhan sitä hetkittäin jopa haaveillut siitä, että joskus voisi olla kansainvälisen raadin puheenjohtajana, mutta ne paikat ovat varattu usein isojen markkinoiden ja toimistojen edustajille, Ruola kommentoi.

Päätöksen on aina tehnyt ihminen.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Hän kertoo myös olevansa innoissaan siitä, että LIA lanseeraa uuden B2B-kategorian. Hän pitää tärkeänä, että luova ja ihmisiin poikkeuksellisella tavalla vaikuttava markkinointiviestintä saa tälläkin alueella oman kattauksensa.

– Myynnin ja markkinoinnin historiassa yksikään yritys ei ole koskaan ostanut toiselta yritykseltä mitään, päätöksen on aina tehnyt ihminen, Ruola muistuttaa.

Itse tuomarointi tapahtuu lokakuussa Las Vegasissa, mutta urakan pituus on kiinni puhtaasti siitä, kuinka paljon töitä kategoriaan ilmoitetaan. Ruola itse uskoo, että kategoria tulee vetämään hyvin.

– Vegas on myös tuolloin täynnä mitä mielenkiintoisimpia hahmoja alaltamme. Uskon oppivani paljon, hän hehkuttaa.