Toimistot

Digitoimisto s360 avaa toimiston Alankomaihin

17.1.2023 9:15
Iina Kansonen
Laajentumisen taustalla on digimarkkinointipalveluiden kasvanut kysyntä koko Euroopan alueella.

Digimarkkinointitoimisto s360 laajentaa toimintaansa avaamalla toimiston Amsterdamiin.

– Tavoitteenamme on kasvaa Euroopan johtavaksi digitaaliseksi konsulttipalveluksi, sanoo s360:n toimitusjohtaja Jakob Vedel (kuvassa oikealla) tiedotteessa.

Laajentumiselle nähtiin tarvetta, sillä toimistossa huomattiin, että sen palveluiden kysyntä koko Euroopan alueella on kasvanut. s360 kiihdyttää asiakkaidensa digitaalista kasvua performance-markkinointia, digitaalisia strategioita ja markkinointiteknologioita hyödyntäen.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Alankomaat on merkittävä eurooppalainen verkkokaupan keskus, joten sinne laajentuminen tarjoaa s360:lle erinomaisen mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistamme performance-markkinoinnin alalla, sanoo s360:n Alankomaiden toimiston Manager Director Arnd van der Meer (kuvassa vasemmalla).

s360 on perustettu Tanskassa vuonna 2011, ja sillä on ennestään toimistoja Tanskan lisäksi Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Toimistolla on jo asiakkaita Alankomaissa.

Laajentuminen tarkoittaa digitoimiston nykyisille asiakkaille sitä, että s360 voi tarjota pohjoismaista osaamista Alankomaissa ja päinvastoin, sanoo s360:n Suomen toimiston Managing Partner Hermanni Nurila.