Digitaalisuus

Coca-Cola Company päästää tekoälyn valloilleen uuden yritysyhteistyön ansiosta

Konsulttiyhtiö Bain & Company aloittaa laajan yhteistyön OpenAI:n kanssa.
Kuva:
Om siva Prakash / Unsplash
Coca-Cola Company päästää tekoälyn valloilleen uuden yritysyhteistyön ansiosta

Liikkeenjohdon konsulttiyhtiö Bain & Company kertoo aloittaneensa globaalin yhteistyön tekoälyn tutkimus- ja kehitysyhtiö OpenAI:n kanssa. OpenAI on kehittänyt erilaisia tekoälyjärjestelmiä, kuten viime aikoina laajalti huomiota herättäneen ChatGPT:n, DALL-E:n ja Codexin.

Yhteistyön pohjana on OpenAI-teknologioiden hyödyntäminen Bainin 18 000 asiantuntijan työssä. Kuluneen vuoden aikana Bain on ottanut OpenAI-teknologioita käyttöön yhtiön sisäisissä tiedonhallintajärjestelmissä, tutkimustyössä ja prosesseissa tehostamaan toimintaansa. Bainin ja OpenAI:n yhteistyön tavoitteena on tuoda tekoäly osaksi asiakkaiden toimintaa.

"Tekoäly on tullut käännekohtaan."

ChatGPT- ja DALL-E-teknologioiden avulla esimerkiksi nopeutetaan sisällöntuotantoa tuote- ja palvelumarkkinoinnissa sekä tuetaan sijoitusneuvojien työtä.

– Tekoäly on tullut käännekohtaan, ja tämä tulee näkymään muutosten ja innovaatioiden hyökynä asiakkaillemme kaikilla toimialoilla. Käsillä on tietotyön teollinen vallankumous, hetki, jolloin kaikkien asiakkaidemme on arvioitava liiketoimintamallejaan ja sopeuduttava muutokseen, Bain & Companyn globaali toimitusjohtaja Manny Maceda kertoo tiedotteessa.

The Coca-Cola Company on ensimmäinen yhtiön asiakkaista, joka hyödyntää uutta tekoäly-yhteistyötä omassa toiminnassaan. Coca-Cola käyttää ChatGPT- ja DALL-E-teknologioita.

– On hienoa päästää valloilleen uudenlainen luovuus, jota tämä nopeasti kehittyvä teknologia meille tarjoaa, The Coca-Cola Companyn toimitusjohtaja James Quincey sanoo tiedotteessa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa