Toimistot

Brandkind laajentaa toimintaansa Pohjois-Amerikkaan

Suomalaisyritysten katseet on suunnattu nyt entistä tarkemmin länteen.
Kuva:
Greg Rosenke / Unsplash
Brandkind laajentaa toimintaansa Pohjois-Amerikkaan

Kansainväliseen B2B-markkinointiin keskittynyt Brandkind laajentaa toimintaansa Pohjois-Amerikkaan.

– USA:n ja Kanadan markkinat ovat entistä kiinnostavampia pohjoismaisten teollisuus- ja teknologiayritysten kasvun kannalta, ja olemme tunnistaneet mahdollisuuden palvella asiakkaitamme paremmin myös sillä markkinalla, Brandkindin toimitusjohtaja Marja Peltola kertoo yrityksen tiedotteessa.

Peltola muistuttaa, että Brandkindilla on yhteistyöverkostonsa ansiosta kyky tehdä myös Pohjois-Amerikassa toimivaa, tehokasta ja paikallisesti testattua markkinointiviestintää ja tukea yrityksiä paikallisesti.

Pohjoismainen laatu kiinnostaa.

Brandkind on toiminut kansainvälisessä markkinoinnissa jo lähes 20 vuotta. Monet yrityksen asiakkaat painottavat liiketoimintaansa entistä enemmän länteen. Uudessa avauksessa keskeisintä onkin halu toimia tämän mahdollistajana.

Suomessa ja Pohjoismaissa tuotetaan innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita, joiden kaupallistaminen on Brandkindin tiedotteen mukaan yrityksen ydinosaamista. Vastuullisuus vetää ja toisaalta pohjoismainen laatu kiinnostaa.

– Haluamme yhdistää suomalaiset asiakasyrityksemme ja paikallisten suunnittelijoiden osaamisen. Verkostomme sisältää kaikki tarvittavat taidot yritysten kasvustrategian tukemiseen, Brandkindin hallituksen puheenjohtaja Ville Tolvanen kommentoi tiedotteessa.

Ensimmäisistä Pohjois-Amerikan projekteista neuvotellaan jo, ja toiminta käynnistyy vuoden 2023 aikana.

Lue myös: Tässä ovat Vuoden Toimisto 2023 -finalistit

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa