Brändit

Brändioikeuksiin erikoistunut lakitoimisto yhteistyöhön kohta 90-vuotiaan patenttitoimiston kanssa

1.6.2023 11:20
Mikko Perttunen
”Yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi.”

Innovaatiokonsultoinnin ja patentoinnin asiantuntija Leitzinger Oy ja brändioikeuksiin, immateriaalioikeuksien loukkauksiin sekä sopimuksiin erikoistunut Lakiasiaintoimisto Kaulo & Partners Oy ovat solmineet sopimuksen yhteistyökumppanuudesta kesäkuun alusta alkaen.

Tiedotteessa kerrotaan, että kumppanuus ottaa askeleen eri suuntaan alalla totutusta toimintamallista, jossa pyritään tarjoamaan kaikki palvelut saman katon alta. IPR-ala on vaativa, ja siinä tarvitaan erikoistunutta osaamista. Kun brändinhaltijalla on tarve suojata brändinsä lisäksi myös innovaatioita ja teknologiaa, Kaulo & Partnersin yhteistyökumppanina toimii Leitzinger. Vastaavasti Leitzinger luottaa Kaulo & Partnersin juridiseen osaamiseen brändioikeusasioissa sekä riitojen ratkaisemisessa ja sopimusten laadinnassa.

– Kannattaa olla hyvä siinä, missä oikeasti on hyvä. Täysi palvelu voi toteutua myös kumppanimallilla, jossa yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi, kohta 90-vuotiaan perheyrityksen Leitzingerin toimitusjohtaja Jorma Leitzinger taustoittaa yhteistyötä tiedotteessa.

Kaulo & Partnersin toimitusjohtaja Jani Kaulokin korostaa, että molemmissa yrityksissä voidaan nyt keskittyä omaan ydinosaamiseen ilman, että pitää tehdä sisäisiä valintoja siitä, mihin osaamiseen ja palveluihin panostetaan eniten tulevaisuudessa.

– Yleensä näissä valinnoissa se liiketoiminnallisesti tuottoisin yksikkö vie voiton, Kaulo toteaa tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)