Jorgos Hatzikelis / Avidly, kuvassa vasemmalta Julia Vornanen, Roosa Räsänen, Marja Vest, Miia Koverola
Toimistot

Avidly nimitti neljä uutta vetäjää palvelualueilleen

15.2.2024 11:38
Mitra Vasara
Palvelualueita johtava nelikko siirtyi uusiin tehtäviinsä Avidlyn sisältä.

Viime vuosina toimintaansa voimakkaasti yritysostojen kautta ulkomaille laajentanut Avidly uudistaa myös sisäistä organisaatiotaan. Tiedotteessa kerrotaan, että kokonaisvaltaisten markkinointipalveluiden kysyntä on kasvanut jatkuvasti. Tavoitteena on hyödyntää digitaalisuutta ja luovuutta ilman esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin välisiä rajoja. 

Osana sisäistä organisaatiomuutosta Avidly on nimittänyt neljä uutta vetäjää eri palvelualueilleen. Nelikko siirtyi uusiin tehtäviinsä Avidlyn sisältä. 

Brändi- ja identiteettipalveluiden johtajaksi on nimitetty Julia Vornanen, joka on työskennellyt aikaisemmin luovana suunnittelijana sekä Avidlyn Oulun, Kuopion ja Jyväskylän studioiden vetäjänä.

Markkinointipalveluiden johtajaksi on puolestaan nimitetty Roosa Räsänen. Räsänen on muun muassa johtanut Avidlyn digimarkkinoinnin ja median palveluita.

Verkkopalveluiden uusi johtaja Miia Koverola on ollut Avidylla useissa eri rooleissa. Viimeksi Koverola vastasi muun muassa verkkokauppaliiketoiminnasta.

Viestintä- ja PR-johtajaksi on nimitetty Marja Vest, joka on aiemmin toiminut Avidlyn PR-johtajana ja viestintätiimin vetäjänä.

Samassa yhteydessä vahvistettiin myös asiakaskokemuksen ja asiakkuuksien johtamista, ja tästä alueesta vastaa jatkossa Noora Wuolanne.

– Nimitetyt henkilöt osoittavat syvällistä ymmärrystä alan kehityksestä ja heillä on vahva kokemus toimialasta. Olen iloinen, että voimme tarjota yhtiön sisällä tämän kaltaisia urapolkuja, sillä kun ihmiset kasvavat, niin Avidly kasvaa, kertoo Avidlyn operatiivinen johtaja Petri Pitkänen tiedotteessa.

Muokattu 19.02.24 klo 10.37: Kuvatekstiin lisätty valokuvaajan nimi.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)