Toimistot

Asennemedian uusi operatiivinen johtaja Katriina Salonen: ”Kaikilla on oma roolinsa ja pelipaikkansa”

2.3.2023 12:20
Mikko Perttunen
Vaikuttajamarkkinointi on muuttunut valtavasti viimeisten vuosien aikana.

Katriina Salonen on nimitetty vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedian operatiiviseksi johtajaksi maaliskuun alusta alkaen. Salonen on toiminut aiemmin yrityksen myyntijohtajana.

Vaikuttajamarkkinointiala on kehittynyt valtavasti siitä, kun Asennemedia vuonna 2015 perustettiin, ja vaikuttajamarkkinointi on noussut tärkeäksi markkinointikanavaksi perinteisen median rinnalle. Salonen haluaakin kehittää alaa yhä suunnitelmallisempaan ja moniulotteisempaan suuntaan. Hänen mukaansa vaikuttajamarkkinoinnin pitäisi pohjautua yrityksen strategiaan ja toteutua kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti yksittäisten taktisten sisältöpäivitysten sijaan.

"Tahdomme kehittää ja kasvattaa koko vaikuttajamarkkinointialaa."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Asennemedian kasvu on ollut tasaista ja hallittua, ja uskon siihen myös tänä vuonna. Meillä on isoja pitkän tähtäimen suunnitelmia, joiden edistäminen on tästä lähtien suurimpia vastuitani. Tahdomme kehittää ja kasvattaa koko vaikuttajamarkkinointialaa, Salonen kommentoi tiedotteessa.

 Salonen on entinen jalkapallovalmentaja, ja johtamisfilosofiassakin näkyy urheilutausta.

– Minulle on tärkeää rakentaa tiimiä, jossa kaikkien vahvuudet on valjastettu käyttöön, jossa uskalletaan kokeilla uutta, ja jossa tavoitellaan unelmia. Jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on. Kaikilla on oma roolinsa ja pelipaikkansa. Kun hoitaa oman paikkansa hyvin, on kaikilla muillakin mahdollisuus onnistua, Salonen valaisee.