Kuvaaja:
Unsplash/Laura Davidson
Toimistot

Arvostettu turkulainen viestintätoimisto Telegraafi yhdistyy yllättävän tahon kanssa – “Näemme yhdistelmässä jotakin täysin uutta”

3.6.2021 11:15
Toni Rajamäki
Yritykset tavoittelevat yhdistymisen myötä rajua kasvua.

Turkulainen viestintätoimisto Telegraafi ja tapahtumayritys Tapahtumallinen yhdistyvät ja muodostavat jatkossa yhdessä Idea Group -nimisen asiantuntijayrityksen. Yritykset tiedottivat yhdistymisestä torstaina.

Kyseessä on poikkeuksellinen yhdistyminen, sillä tyypillisesti tapahtumatoimistot yhdistyvät keskenään, kuten tekevät myös viestintä-, mainos- ja digitoimistot.

– Näemme yhdistelmässä jotakin täysin uutta, joka näyttää suuntaa tapahtuma-alan tulevaisuudelle. Se luo myös hyvän pohjan kasvuun. Tavoitteenamme on kolminkertaistaa yhteinen liikevaihtomme noin viiteen miljoonaan euroon seuraavien kolmen vuoden aikana, kertoo Tapahtumallisen toimitusjohtaja Sanni Rostedt.

Toimistot jatkavat toistaiseksi omina brändeinään. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on tällä hetkellä noin 1,5 miljoonaa euroa.

Tapahtumallinen suunnittelee ja toteuttaa henkilöstö-, asiakas-, kuluttaja- ja sidosryhmätapahtumia. Telegraafi keskittyy viestinnän strategiseen suunnitteluun, muutos- ja kriisiviestintään, vastuullisuusviestintään sekä sisällöntuotantoon. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään.

– Olemme Telegraafissa etsineet sopivaa kumppania kasvun vauhdittamiseksi, ja neuvottelut Tapahtumallisen kanssa alkoivat noin vuosi sitten. Tapahtumat ovat tärkeä osa yritysten ja yhteisöjen strategista viestintää, ja yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaille strategisen osaamisen sekä laajan viestintäpalvelujen valikoiman ja kokonaisvaltaisen tapahtumatuotannon, kertoo Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)