Rohje
Brändit

Zalando lähti ensimmäistä kertaa yhteistyöhön suomalaisen rannekellobrändin kanssa

15.6.2022 11:10
Toni Rajamäki
Vuonna 2018 perustettu Rohje on rakennettu digitaalisten kanavien ja kansainvälisen verkkokaupan varaan.

Suomalainen rannekellobrändi Rohje kertoo solmineensa jakelusopimuksen verkkokauppajätti Zalandon kanssa. Yhteistyö on poikkeuksellinen, sillä verkkokaupasta ei ole aiemmin pystynyt ostamaan suomalaisia rannekelloja.

Rohje valmistaa analogisia kelloja, joiden suosio on yhtiön mukaan ollut kasvussa.

– On hienoa nähdä, että viime vuoden panostukset tuotemalliston kasvattamiseen vakuuttavat nyt alan merkittävimpiä toimijoita. Yhteistyö Zalandon kanssa on alkanut sulavasti ja odotukset tulevaan ovat korkealla, kertoo Rohjeen yhteistyökumppanuuksista vastaava Henry Wilen tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Vuonna 2018 perustettu Rohje edustaa uuden ajan kellobrändiä, joka on rakennettu digitaalisten kanavien ja kansainvälisen verkkokaupan varaan. Yhteistyöllä Zalandon kanssa pyritään vahvistamaan merkin asemaa ja tunnettuutta Euroopassa. Nykyisin Rohjeen kelloista ja Suomessa käsintehdyistä poronnahkarannekkeista noin kolmannes myydään ulkomaille. Vuonna 2021 kelloja toimitettiin 20 maahan.

– Rannekellotrendistä puhutaan paljon, ja onkin totta, että älykellojen yleistyminen tuo mukanaan yhä enemmän ihmisiä myös analogisten kellojen pariin. Yleinen kellotrendi näyttää yhä voimistuvan, ja ihmiset kaipaavat ranteisiinsa jotain uniikkia, josta ei akku pääse loppumaan. Kelloista on tullut yhä enemmän asusteita, joilla korostetaan omia arvoja, sanoo Rohjeen toimitusjohtaja Antti Heikkinen.

Zalandon Pohjoismaiden johtaja Joanna Hummel on innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Meillä on selkeä visio Zalandosta Suomessa: Zalando haluaa olla muodin lähtöpiste niin asiakkaille, brändeille kuin yhteistyökumppaneille. Yhteistyöllä paikallisten suomalaisten muotiliikkeiden kanssa pystymme luomaan win-win-win-tilanteen jossa asiakkaat saavat käyttöönsä laajemman suomalaiseen makuun kuratoidun valikoiman, lisäksi myyjät voivat tavoittaa uusia asiakkaita kaikkialta Suomesta ja meillä on aina saatavilla asiakkaidemme suosikkituotteita. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Rohjeen tervetulleeksi Zalandon Connected Retailiin.