Pääomasijoittajat ry
Brändit

Vuoden Kasvunrakentaja-yritys on selvillä – voittajaa kiitellään globaalin ongelman ratkaisemisesta

7.10.2022 10:55
Toni Rajamäki
Finaalissa oli mukana neljä vahvaa kasvua tehnyttä yritystä.

Yhdeksättä kertaa järjestetyn Kasvunrakentaja-kilpailun voittajaksi valittiin tänä vuonna henkilöstöpalveluyritys Bolt.Works, joka on erikoistunut rakennusalan työvoimavuokraukseen.

Pääomasijoittajat ry:n ja PwC:n järjestämän kilpailun tuomaristo valitsi voittajan neljän finalistin joukosta. Boltin lisäksi finaalissa olivat rekrytointimedia ja työnhakupalvelu Duunitori, osallistamisen ja digitaalisen fasilitoinnin pilvipalvelu Howspace ja rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys Sitowise.

Tuomariston mukaan Bolt on palvelullaan mukana ratkaisemassa globaalia työvoiman saatavuusongelmaa. Tuomaristo kiitteli yritystä myös tehokkuuden lisäämisestä niin rekrytoinnin kuin urakoiden suhteen.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Rakennusalalla on ollut haasteita luottamuksen kanssa, ja Bolt.Works on osa tämän ongelman ratkaisua. Alustalla jokainen yhdessä työskennellyt työntekijä ja työnantaja voi antaa arvion toisistaan. Se lisää vastuun ottamista puolin ja toisin. Läpinäkyvyys luo luottamusta, kommentoi tuomariston puheenjohtaja, rahoitusalan ammattilainen ja Rahapodi-podcastin isäntä Martin Paasi.

Tuomaristo kehui myös sitä, että yritys on hyödyntänyt erinomaisesti sijoittajien tuomaa vetoapua yrityksen eri kasvuvaiheissa.

Paasin ohella tuomaristoon kuuluivat Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen ja kodinelektroniikkaketju Gigantin toimitusjohtaja Laura Tarkka.