Digitaalisuus

Ville Rantanen on nimitetty Kuuki Marketing Labin ohjelmisto- ja sovellusliiketoiminnan yksikön kaupalliseksi johtajaksi

Rantanen tuli taloon Sanomalta. Hän aloitti työssään tällä viikolla.
Kuva:
Kuuki Marketing Lab
Ville Rantanen on nimitetty Kuuki Marketing Labin ohjelmisto- ja sovellusliiketoiminnan yksikön kaupalliseksi johtajaksi

Ville Rantanen on nimitetty Kuuki Marketing Labiin kuuluvan Kuuki Technology Lab -yksikön kaupalliseksi johtajaksi. Technology Lab on Kuuki Marketing Labin viime keväänä perustama ohjelmisto- ja sovellusliiketoimintaan keskittyvä liiketoimintapalvelu.

Rantanen aloitti tehtävässään 15. marraskuuta. Aiemmin Rantanen työskenteli mediatalo Sanoman B2B-suurasiakasyksikössä, jossa hän vastasi muun muassa vähittäiskaupan ja autoalan asiakkuuksista ja asiakastiimeistä.

Rantanen on työskennellyt urallaan isojen kansainvälisten brändien parissa, kuten American Expressin.

– Tuon Kuuki Techille mukanani näkemystä kuuluisan pöydän molemmilta puolilta ja uskon, että tämä kokemus auttaa minua löytämään eri alojen asiakkaidemme kanssa heille sopivia digiratkaisuita liiketoiminnan kehitykseen, Rantanen sanoo tiedotteessa.

Kuuki Marketing Lab on tällä hetkellä kovassa nosteessa yritysten panostaessa entistä enemmän digitalisoitumiseen. Viime vuonna Kuukin liikevaihto nousi 2,1 miljoonaan euroon, kun vuotta aiemmin yrityksen liikevaihto oli vain 700 000 euroa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa