Mainonta

Veikkaus reagoi nerokkaasti suursuosioon nousseeseen Super Bowl -mainokseen, jossa pilaillaan norjalaisten kustannuksella

8.2.2021 12:45
Toni Rajamäki
Veikkauksen mainoshahmo Anders Holm lähetti terveiset elokuvatähti Will Ferrellille.

Mainostajat saivat taas runsaasti huomiota amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl -tapahtumassa, joka käytiin sunnuntaina paikallista aikaa. Tapahtuman suosituimpiin teoksiin nousi Hollywood-tähti Will Ferrellin ja autovalmistaja General Motorsin mainos, jossa Ferrell sanoo vihaavansa Norjaa, koska Norjassa myydään asukasta kohden enemmän sähköautoja kun Yhdysvalloissa.

Lue lisää täältä: Tässä ovat tämän vuoden eniten huomiota keränneet Super Bowl -mainokset

Mainos nostettiin useissa yhdysvaltalaisjulkaisuissa Super Bowlin hauskimpien mainosten joukkoon, ja luonnollisesti se keräsi suuren huomion myös Norjassa.

Myös Suomessa Veikkaus reagoi Ferrellin ja GM:n mainokseen, sillä rahapeliyhtiön mainoksissa on nähty aiemmin samanlaista leikkimielistä Norja-vihaa. Veikkauksen mainoksista tuttu hahmo Anders Holm on käynyt taistelua norjalaisia vastaan jo vuodesta 2017, sillä hänen mukaansa norjalaiset vievät suurimmat voitot Vikinglotossa.

Katso alkuperäinen video tästä.

Nyt Anders Holm on tehnyt paluun Veikkaukselle, ja hän on samalla asialla kuin ennenkin. Veikkauksen uusin Holm-video on kohdistettu suoraan Ferrellille.

– Meillä on paljon yhteistä. Olet naimisissa ruotsalaisen kanssa, ja minäkin olen ruotsalainen, mutta ennen kaikkea sinä halveksit norjalaisia yhtä paljon kuin minä. Ja miksipä ei. Olen sanonut jo pitkään, että ahneet norjalaiset katkarapumiljoonineen ja öljyrahoineen pelaavat niin paljon Vikinglottoa, ettei kukaan muu voi voittaa, Holm sanoo uudessa mainoksessa.

Katso tästä Veikkauksen uusin Holm-mainos.