Toimistot

Vapa Medialta lähtenyt Noora Wuolanne uuteen toimitusjohtajapestiin: ottaa vastuulleen kaksi toimistoa

Wuolanne toimii jatkossa Sisters Holding Oy:n toimistojen toimitusjohtajana.
Kuva:
Sisters Holding Oy
Vapa Medialta lähtenyt Noora Wuolanne uuteen toimitusjohtajapestiin: ottaa vastuulleen kaksi toimistoa

Tammikuussa Vapa Median toimitusjohtajan paikan jättäneen Noora Wuolanteen (kuvassa keskellä) uusi osoite on tiedossa: kokenut markkinoinnin ammattilainen jatkaa toimitusjohtajan tehtäviä Sisters Holding Oy:llä, jossa hän vetää kahta toimistoa.

Sisters Holding Oy:n toimistot ovat tapahtumamarkkinointitoimisto Sisters Inc. ja brändikumppanuustoimisto Mätch Inc. Wuolanteen tehtävänä on yhdistää toimistojen operatiivisia prosesseja, rakentaa uusia toimintamalleja sekä tehdä laaja palvelutarjoama entistä näkyvämmäksi. Lisäksi hän ottaa myös asiakkuus- ja myyntivastuuta toimistoissa.

Wuolanne on toiminut johtotehtävissä jo pitkään. Ennen Vapa Mediaa hän toimi muun muassa asiakkuusjohtajana Milttonilla.

– On hienoa saada Nooran osaaminen sekä meidän että asiakasyritystemme käyttöön. Ulkopuolisen toimitusjohtajan palkkaaminen oli meille kauan odotettu asia. Aikaisemmin korona sotki suunnitelmat mutta nyt oli sopiva hetki siirrolle. Olemme innoissamme yritysten toimintojen yhdistymisestä ja kehittämisestä, taustoittaa Dana Pikkarainen (vasemmalla), joka on Sisters Holding Oy:n omistaja- ja perustajajäsen, hallituksen puheenjohtaja sekä Mätchin nykyinen toimitusjohtaja.

– Meillä on isoja suunnitelmia yritystemme kasvun, kehittämisen sekä henkilöstömme johtamisen ja sitouttamisen saralla. Nooralla on hyvät edellytykset johtaa asiantuntijatiimejä liiketoiminnan ja asiakkaan näkökulmasta, ja sitä kautta vahvistaa yritysten toimintaa. Se myös tarkoittaa, että jatkossa meiltä vapautuu aikaa omaan ydinosaamisemme: brändiemme kehittämiseen, luovaan suunnittelutyöhön ja asiakkuuksien johtamiseen. Kokemuksellisen markkinoinnin uutta tasoa haetaan, kiteyttävät Pikkarainen ja hänen siskonsa, Sisters Incin toimitusjohtajan paikan jättävä Osnat Mangs (oikealla).

Wuolanne näkee uuden pestinsä isona mahdollisuutena, sillä tapahtumamarkkinointitoimiston ja brändikumppanuustoimiston yhdistelmässä on suuri potentiaali.

– Olen valmis tekemään määrätietoisesti työtä sen eteen, että kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat saadaan eteenpäin ja maaliin. Meillä yhdessä on vain taivas rajana, Wuolanne sanoo.

Ennen koronaa Sisters Inc. oli vahvassa kasvussa ja ylsi jo yli viiden miljoonan euron liikevaihtoon. Vuonna 2020 olosuhteet kuitenkin hankaloituivat merkittävästi, ja liikevaihto tippui 1,7 miljoonaan euroon.

Lähde: Sister Holding Oy:n tiedote

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa