Hopkins Oy
Toimistot

Uusia kasvoja Hopkinsin hallitukseen

3.3.2023 12:20
Satu Hurme
Hallituksen laajentaminen tähtää toimiala- ja asiakasymmärryksen kasvuun.

Digimarkkinointitoimisto Hopkins Oy laajentaa hallitustaan. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Suvi Johansson (kuvassa oikealla), Simo Kajaste (kuvassa vasemmalla) ja Mikko Seppä (kuvassa keskellä). Hallituksen laajentamisella pyritään kasvattamaan Hopkinsin kykyä rakentaa kannattavaa kasvua ja saamaan uusia näkemyksiä liiketoimintaan ja markkinointiin.

Yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet tähän asti perustajat Aki Abe, Panu Kuuluvainen, MikkoPiippo ja Arttu Raittila.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Uusi hallitus auttaa meitä ottamaan asiakkaat paremmin huomioon arjessa. Konsulttimme ovat rautaisia digimarkkinoinnin ammattilaisia, ja uusi hallitus tuo meille entistä parempaa toimiala- ja asiakasymmärrystä. Lopulta asiakkaamme hyötyvät tästä palvelutason parantumisen kautta, sanoo hallituksen puheenjohtaja Panu Kuuluvainen tiedotteessa.

Kaikilla hallitukseen valituilla uusilla henkilöillä on taustaa markkinointialan yritysten johtotehtävistä. 

Vuonna 2016 perustetun Hopkinsin tulos ja liikevaihto ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Hopkins ylsi viime vuonna Financial Timesin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listan sijalle 306.

– Media- ja digitoimistoalaa verhoaa edelleen vanhentunut ajatus siitä, mistä toimistojen kasvu ”revitään” ja tätä mainetta haluamme muuttaa. Visiomme on olla paitsi Suomen suurin, myös ihanin toimisto. Tämä tarkoittaa, että asiantuntijamme viihtyvät ja voivat hyvin, jolloin asiakkaamme saavat timanttista palvelua, sanoo Hopkinsin toimitusjohtaja Tomi Halonen tiedotteessa.