Toimistot

Työpaikkauskollinen Laura Paikkari nousee TBWA\Helsingin vastaavaksi luovaksi johtajaksi

1.2.2023 10:45
Mikko Perttunen
Jo kymmenen vuotta TBWA:lla työskennellyt Paikkari tunnetaan ihmiskeskeisenä johtajana.

TBWA\Helsingin luova johtaja Laura Paikkari on nimetty saman toimiston vastaavaksi luovaksi johtajaksi. Hän johtaa tulevaisuudessa toimiston luovaa työtä yhdessä Niclas Kristianssonin kanssa ja istuu myös johtoryhmässä.

Markkinoinnin alalla työpaikat vaihtuvat tiuhaan, mutta Paikkari on viihtynyt TBWA:lla jo yli kymmenen vuoden ajan.

– Kun mieli on haikaillut muualle, on eteen tullut aina uusi kiinnostava haaste. Olen myös hakenut vauhtia kahden vanhempainvapaan kautta ja palannut tyytyväisenä, Paikkari kertoo tiedotteessa.

"Luovan työn tekeminen on herkkää, ja se synnyttää aina jonkinasteista kitkaa ja epävarmuutta."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Paikkari tunnetaan TBWA:lla ihmiskeskeisenä johtajana, joka osaa rakentaa osaajista toimivia kokoonpanoja.

– Luovan työn tekeminen on herkkää, ja se synnyttää aina jonkinasteista kitkaa ja epävarmuutta. Suunnittelija voi olla jonkun kanssa ihan hyvä, mutta oikean tiimin kanssa syttyä eloon ja tehdä elämänsä parhaat työt. Tiimiläisten kemioilla on valtava vaikutus psykologiselle turvallisuudelle ja sitä kautta suoraan myös luovaan työhön, hän kertoo.

Paikkari on kotimaassa ja kansainvälisesti palkittu suunnittelija, jonka muun muassa Stockmannille, Telialle ja World Visionille tekemiä töitä on nostettu esiin kansainvälisessäkin mediassa ja palkittu laajalti markkinointialan kilpailuissa.

Paikkari on myös tuomaroinut useita alan kilpailuja ja perustanut TBWA\Helsingille kollektiivin, joka ajaa monimuotoisuutta sekä ketjussa että koko alalla.