Mainonta

Tulikuuma Hollywood-tähti antoi kasvonsa suomalaisen peliyhtiön kampanjalle

13.3.2023 16:39
Mikko Perttunen
Pedro Pascal näyttelee mukadokumentissa Merge Mansion -pelistä tuttua kartanoa tutkivaa etsivää.

Suomalaisen mobiilipeliyhtiö Metacore mainostaa Merge Mansion hittipeliään kolmeen osaan jaetulla mainoslyhytelokuvalla. Tanskalaisen Martin Wernerin ohjaaman mukadokumentin tähtenä loistaa HBO:n The Last of Us ja Disneyn The Mandalorian -sarjoista tuttu Pedro Pascal.

Kampanjan tarjoaa pelin faneille esimakua pelin seuraavasta julkistuksesta, jonka on määrä tapahtua kuun lopulla.

Kolmeen osaan jaetussa lyhytelokuvassa katsojat seuraavat Pascalin esittämän hahmon Boultonin perheeseen kohdistuvaa tutkintaa. Peli sijoittuu perheen kartanoon.

"Lyhytelokuvan tekeminen Merge Mansionille oli kaikin puolin uniikki kokemus."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Tämän lyhytelokuvan tekeminen Merge Mansionille oli kaikin puolin uniikki kokemus. Oli todella hauskaa työskennellä Martinin kanssa ja herättää henkiin hänen visionsa sekä Merge Mansionin taustatarina. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien oli selvää, kuinka intohimoisesti Metacorella suhtaudutaan peliin ja sen hahmoihin, Pascal toteaa tiedotteessa.

Osana uuden päivityksen lanseerausta yhtiö myös herättää pelistä tutun Boultonin perheen kartanon henkiin muuttamalla Paramour Estate -kartanon immersiiviseksi kokemukseksi, joka yhdistelee teatteri-, pakohuone- ja museovierailua. Kutsuvierastilaisuuteen osallistuu Metacoren tiimin lisäksi myös mainoselokuvassa näyttelevä Pascal.