Tokmanni
Brändit

Tokmannilta kova kiinnitys: Veli-Pekka Ääri uudeksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

1.9.2021 12:45
Toni Rajamäki
Ääriltä löytyy kokemusta sekä brändi- että toimistopuolelta.

Markkinoinnin parissa ansioitunut Veli-Pekka Ääri on nimitetty kauppaketju Tokmannin uudeksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Samalla hänet nimitettiin yhtiön johtoryhmään. Tokmanni kertoi asiasta keskiviikkona.

– Olen matkani varrella oppinut tuntemaan suomalaista kuluttajaa sekä muuttunutta mediavaikuttamista. Nyt on hienoa päästä yhtenä lenkkinä toteuttamaan Tokmannin kasvustrategiaa, Ääri hehkuttaa tiedotteessa.

Ääri on työskennellyt isoissa yrityksissä ja kovissa tehtävissä. S-ryhmässä hän on ollut johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Elisa Oyj:llä hän työskenteli markkinointipäällikkönä ja asiakkuusjohtajana. Kokemusta löytyy myös toimistopuolelta, TBWA\Helsingistä ja Taivas-ryhmästä.

– Veli-Pekka on kovan luokan markkinointi- ja viestintäammattilainen, jolla on mittava kokemus muun muassa kaupan toimialalta. Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju, ja sen brändi on laajasti tunnettu ja arvostettu. Veli-Pekka tuo vahvaa ja laaja-alaista kokemusta asiakaslähtöisestä ja monikanavaisesta markkinoinnista, sanoo Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen.

– Samalla hän vahvistaa erinomaisesti Tokmannin markkinointi- ja viestintäorganisaatiota sekä auttaa kehittämään Tokmanni-brändiä. Toivotan Veli-Pekan lämpimästi tervetulleeksi Tokmannille ja johtoryhmään.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)