Brändit

Tokmanni yllättää: avaa omalle lifestylebrändilleen kivijalkakauppoja

Miny-brändi lanseerattiin alkuvuodesta, ja tuotteita on myyty tähän mennessä Tokmanni-myymälöissä.
Kuva:
Tokmanni
Tokmanni yllättää: avaa omalle lifestylebrändilleen kivijalkakauppoja

Kauppaketju Tokmannin tuore lifestylebrändi Miny saa omia kivijalkakauppoja, yhtiö tiedottaa. Ensimmäiset Miny-myymälät tulevat Espoon Lippulaivaan ja Jyväskylän kauppakeskus Forum Jyväskylään alkusyksystä.

Tokmanni lanseerasi brändin helmikuussa, ja tähän mennessä tuotteita on myyty Tokmanni-myymälöissä, joista on löytynyt Minyn shop-in-shop-osastoja.

– Olemme Minyn laajenemisesta äärimmäisen innoissamme. Miny ja sen tuotteet ovat saaneet osakseen valtavasti mielenkiintoa. On hienoa, että voimme tuoda lifestylebrändimme seuraavaksi myös omiin liikepaikkoihin Tokmanni-myymälöidemme ulkopuolelle, Tokmannin myynnistä ja toimitusketjusta vastaava johtaja Timo Heimo kertoo tiedotteessa.

– Minyn omiin myymälöihin on tulossa reilusti yli tuhat erilaista tuotetta. Brändi-ilmeeltään Miny-myymälät tulevat olemaan hyvin sukunäköisiä shop-in-shop-osastojen kanssa, hän jatkaa.

Tokmannin tavoitteena on avata uusia Miny-myymälöitä Espoon ja Jyväskylänkin jälkeen. Myös shop-in-shop-osastot halutaan tuoda laajemmin Tokmannin myymäläverkostoon.

– Etsimme parhaillaan Minyn omille myymälöille sopivia liikepaikkoja eri puolilta Suomea. Samalla suunnittelemme avaavamme Minylle shop-in-shop-osastoja lukuisaan nykyiseen Tokmanni-myymäläämme vielä tämän vuoden aikana. Kerromme niistä lisää lähempänä avajaisia.

Noin tuhannen Miny-tuotteen valikoima uudistuu tulevana syksynä.  

– Tarjolla on jatkossakin Minyn sloganin mukaisesti "Kaikkea kivaa, mutta ei mitään kallista" – toisin sanoen runsaasti erilaista yllätyksellistä ja mielenkiintoista ostettavaa. Esimerkiksi Minyn kauneudenhoito- ja hiustuotteet sekä korut ovat olleet ilahduttavan suosittuja. Suosion myötä tulemme laajentamaan muun muassa näiden tuotteiden tarjontaa, kertoo Minyn tuotevalikoiman kehittämisestä vastaava valikoimapäällikkö Anu Nevalainen

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa