MTV Oy
Toimistot

Tekir valittiin SuomiAreenan sisältökumppaniksi

9.11.2021 11:35
Toni Rajamäki
SuomiAreena uudistuu viestintätoimisto Tekirin avulla.

MTV Oy:n tuottama, yhteiskunnallisiin aiheisiin keskittynyt tapahtuma SuomiAreena on saanut uuden sisältökumppanin. MTV tiedottaa, että SuomiAreenan kanssa yhteistyöhön lähtee viestintätoimisto Tekir.

Tekirin valinnan taustalla on SuomiAreenan uudistaminen sisältöjen suhteen. Ensi vuonna tapahtumassa keskitytään ongelmien sijaan tekoihin ja ratkaisuihin. Tekirillä puolestaan on vahva tausta yhteiskunnallisissa teemoissa.

– Tekirin vahvuus on juuri yhteiskunnallisen keskustelun ymmärtämisessä, ja tartumme ohjelmasisältöjen kehittämiseen suurella innolla, sanoo Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi tiedotteessa.

– Toimintamme pohja on brutaali totuudellisuus. Teemme MTV:n kanssa parhaamme, että SuomiAreenan keskustelu on aidosti näkemyksellistä, kiinnostavaa ja pelotonta. Uskomme, että SuomiAreenan keskustelut voivat olla tulevaisuudessa entistäkin vaikuttavampia. Ja se on hyväksi koko suomalaiselle yhteiskunnalle, hän jatkaa.

SuomiAreena järjestetään Porissa heinäkuussa 2022.

Lue myös: Tekirin uuden toimitusjohtajan Riikka Kouhin mukaan yrityksillä on nyt poikkeuksellinen mahdollisuus olla luovia viestinnässään – “Pakko on paras muusa”

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)