Brändit

Swappie tuo Suomeen puhelinautomaatit, joissa voi myydä tai ostaa älypuhelimia

Yritys haluaa tehdä kunnostetuista älypuhelimista valtavirtaa.
Kuva:
Unsplash/Alesia Gritcuk
Swappie tuo Suomeen puhelinautomaatit, joissa voi myydä tai ostaa älypuhelimia

Kunnostettuja iPhone-puhelimia myyvä suomalainen Swappie tuo kolmeen kauppakeskukseen Pohjoismaiden ensimmäiset puhelinautomaatit. Automaatille voi jättää vanhan älypuhelimen, saada siitä hyvityksen ja vaihtaa sen huollettuun iPhoneen. Automaatille voi tuoda myös rikkoutuneita puhelimia kierrätettäväksi.

Lue myösKäytettyjä iPhoneja kunnostava suomalaisyritys Swappie sai yli 100 miljoonan euron rahoituksen – kokonaisrahoitus jo liki 150 miljoonaa

Swappien tavoitteena on tehdä kunnostetuista älypuhelimista valtavirtaa.

– Tällä hetkellä vain noin 20 prosenttia vanhoista puhelimista päätyy Suomessa kiertoon. Kuitenkin valtaosa älypuhelinten päästöistä (83 prosenttia) syntyy valmistuksesta, kuljetuksesta ja ensimmäisen vuoden käytöstä. Vaihtamalla kunnostettuun iPhoneen säästää sekä rahaa että luontoa, sanoo Swappie Suomen maajohtaja Minttu Rautiainen tiedotteessa.

Puhelinautomaatit lanseerataan alkuun kolmessa kauppakeskuksessa, jotka sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Vantaalla.

– Suomalaiset rakastavat kaikenlaisia automaatteja – postipakettikin noudetaan mieluiten automaatilta. Me Swappiella haluamme tehdä vanhojen älypuhelinten kierrättämisen mahdollisimman helpoksi kuluttajille ja maksamme meille myytävistä puhelimista reilun hinnan. Automaateilla tämä onnistuu helposti, nopeasti ja luotettavasti ilman erillistä toimitusaikaa, Rautiainen jatkaa.

Automaatti tarkistaa välittömästi vanhan puhelimen kunnon ja varmistaa IMEI-tunnistuksen avulla, ettei sitä ole varastettu. Automaatit on valmistanut israelilainen Cellomat. Automaatille tuodut iPhonet matkaavat Swappien tehtaalle, jossa ne kunnostetaan ja laitetaan myyntiin.

Lue myösApple ja Samsung eivät enää hallitse puhelinmarkkinoita yksinään Suomessa - haastajabrändi kiilasi Elisan vuoden myydyimmäksi puhelimeksi

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa