Digitaalisuus

Suomalainen verkkokauppapalvelu julkaisi uuden kassaratkaisun – tarjoaa yhteensopivuuden myyntipisteen ja verkkokaupan välille

Uusi MyCashflow Kassa -ratkaisu pyrkii vähentämään tarvetta useille eri järjestelmille.
Kuva:
Pulse247
Suomalainen verkkokauppapalvelu julkaisi uuden kassaratkaisun – tarjoaa yhteensopivuuden myyntipisteen ja verkkokaupan välille

Kotimaista MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävä Pulse247 on julkaissut uuden verkkokauppaan sisäänrakennetun kassaratkaisun, joka mahdollistaa tuotteiden myymisen saumattomasti sekä verkkokaupassa että myymälässä.

Yrityksen pilvipohjainen ratkaisu on suunniteltu tarjoamaan yhteensopivuus myyntipisteen ja verkkokaupan välille. Yhteensopivuuden vuoksi esimerkiksi varastosaldot, tuotetiedot, asiakkaat ja tilaukset päivittyvät hallintapaneeliin automaattisesti.

Kassaratkaisuun sisältyy maksupääte, joka on yhdistetty kauppiaan verkkokauppaan. Maksupäätteen kautta tehdyt ostokset kirjautuvat suoraan verkkokaupan hallintaan.

– Selkein esimerkki tästä on, että kun kaupan varastosaldot päivittyvät reaaliaikaisesti, kauppa voi myydä samasta varastosta sekä verkkokaupan että myymälän puolella. Maksupäätteellä asiakas voi maksaa myös verkkokaupasta myydyillä lahjakorteilla, kortti-, mobiili- ja käteismaksujen lisäksi, Pulse247 Oy:n liiketoimintajohtaja Pekka Juntunen toteaa tiedotteessa.

Palvelu saattaa vähentää kauppiaan tarvetta useille eri järjestelmille.

– Pyrimme jatkuvasti helpottamaan ja suoraviivaistamaan kaupankäyntiin ja liiketoiminnan pyörittämiseen vaadittavia järjestelmiä niin, ettei jokaisen kauppiaan tarvitse yrittää hallita useita eri järjestelmiä ja kanavia, vaan hän voi keskittyä pelkästään yhteen järjestelmään.

Juntunen kertoo, että palvelun kautta voi monikanavaisen myynnin lisäksi hallita myös esimerkiksi Googlen digimarkkinointikampanjoita.

– Verkkokaupan tuotevalikoimasta voidaan automaattisesti luoda kampanjoita eikä se vaadi enää kauppiaalta manuaalista mainossisältöjen luomista ja hallintaa.

Lue myös: Vain osa yrityksistä on onnistunut pandemian aiheuttamassa digiloikassa – teleoperaattori Elisa suunnannäyttäjänä

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa