Budbee
Brändit

Stockmann solmi yhteistyösopimuksen logistiikka-startup Budbeen kanssa – “Meille on tärkeää, että asiakas voi tehdä vastuullisia valintoja”

23.6.2021 13:25
Toni Rajamäki
Budbee muuttaa verkkokauppa-alan toimintoja kestävimmiksi.

Tavaratalo Stockmann jatkaa verkkokauppauudistuksiaan. Tällä kertaa arvostettu brändi tiedottaa solmineensa yhteistyösopimuksen ruotsalaisen teknologia-startup Budbeen kanssa, minkä myötä tavaratalo ottaa askeleen eteenpäin vastuullisuudessaan.

Budbee tunnetaan vastuullisena logistiikkayhtiönä, joka toimittaa tavaraa ihmisten koteihin ja omiin pakettiautomaatteihinsa fossiilivapaasti. Stockmannin ja Budbeen yhteistyö on käynnistynyt kotiinkuljetuksilla, mutta jatkossa ostoksia toimitetaan myös pakettiautomaatteihin.

Stockmann avasi uusitun verkkokauppansa viime vuonna, ja yhtiö on tehnyt paljon ponnisteluja pienentääkseen verkkokauppansa hiilijalanjälkeä ja tarjotakseen asiakkailleen lisää vastuullisia vaihtoehtoja.

– Haluamme kehittää verkkokaupan asiakaskokemusta palvelemalla asiakasta joustavasti juuri hänen toivomallaan tavalla. Meille on tärkeää, että asiakas voi tehdä vastuullisia valintoja verkkokauppaostosten jokaisessa vaiheessa, sanoo Stockmannin logistiikasta vastaava johtaja Jari Reinikainen tiedotteessa.

Toistaiseksi Budbee toimii Suomessa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)