Gubbe
Brändit

Startup-lupaus Gubbe aloitti toimintansa Isossa-Britanniassa

2.9.2022 8:40
Toni Rajamäki
Aiemmin yritys on toiminut Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

Suomalainen vanhuspalveluiden tarjoaja, startup-lupaus Gubbe on tällä viikolla aloittanut toimintansa Isossa-Britanniassa, yhtiö tiedottaa.

Aiemmin Gubbe on toiminut Suomessa ja Ruotsissa. Britteinsaarilla yritys aloitti toimintansa Lontoon alueella, josta tavoitteena on levittäytyä muihin isoihin kaupunkeihin.

– Teemme saman kuin Deliveroo teki ruoka-alalla. Mullistamme hoidon toimittamisen ja sen, miltä hoitaminen näyttää. Vastaamme tarpeisiin, joihin kukaan ei tarjoa tällä hetkellä ratkaisua, kommentoi Gubben toinen perustaja ja toimitusjohtaja Sandra Lounamaa tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Gubben liikevaihto kasvoi viime vuonna miljoonaan euroon, kun taas vuotta aiemmin liikevaihto oli vain 300 000 euroa. Viime vuonna yritys kertoi keränneensä neljän miljoonan euron rahoituksen, mikä on suomalaisittain harvinaisen iso summa naisten perustamalle startupille. 

Rahoitus auttaa laajentumaan uusille markkinoille. Ison-Britannian jälkeen vuorossa ovat Tanska ja Saksa.

Lounamaa kertoi MarkkinointiUutisille toukokuussa, että Gubbe saattaa olla jo parin vuoden päästä 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä yritys, jonka arvo on miljardi euroa.

– Meillä on edelleen tavoitteena, että voimme olla vuonna 2024 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä yritys. Tämän myötä valuaatiomme voisi olla jo miljardi euroa. Mitä suuremmaksi kasvamme, sitä suuremman positiivisen vaikutuksen saamme aikaiseksi ikäihmisten ja nuorten elämiin, Lounamaa sanoi.