Foodora
Ilmiöt

Seksivälineet nousivat Foodoran toiseksi suosituimmaksi kotiinkuljetetuksi tuotteeksi, kun elintarvikkeita ei lasketa

21.5.2024 13:10
Mitra Vasara
Noin 24 prosenttia seksivälinetilauksista sisältää myös suklaata.

Seksivälineet nousivat vuonna 2023 Foodoran toiseksi suosituimmaksi shop-tuotteeksi eli kotiinkuljetetuksi päivittäistavarakaupan tuotteeksi, joihin elintarvikkeita ei lasketa. Foodoran tilastoista käy ilmi, että suklaata kuljetetaan usein samassa tilauksessa seksivälineiden kanssa.

Suklaata löytyy noin 24 prosentissa seksivälinetilauksista.

– Tämä oli mielenkiintoinen pieni yksityiskohta. On selvää, että erilaisten päivittäistavaroiden ja kotitaloustuotteiden tilaamisen lisääntymisen myötä myös muiden erikoistuotteiden, kuten seksivälineiden, tilaaminen on kasvanut, kertoo Anni Ahnger, Foodora Marketin johtaja tiedotteessa.

Seksivälineitä tilataan erityisesti kesäkuukausina, ja heti toukokuun alusta tilauksissa näkyy selkeä piikki aina syyskuulle saakka. Yksittäisistä päivistä seksivälineitä myytiin eniten silti tapaninpäivänä.

– Seksivälineiden kysyntä juuri kesäisin on suoraan sanottuna yllättänyt meidät. Ympäri vuoden Foodora Marketeista tilataan innokkaasti erilaisia sesonkituotteita. Vaikuttaa siltä, että kesäisin ihmiset ovat kaikin puolin liikkeellä ja aktiivisia, minkä myötä kysyntää myös eroottisten tuotteiden pariin löytyy, kertoo Ahnger.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)