Media

Sauli Asikaisesta MTV:n B2B-myynti ja -markkinointi -yksikön vetäjä

27.9.2022 9:35
Toni Rajamäki
Asikainen aloittaa työt myös MTV Oy:n johtoryhmässä.

MTV Oy on palkannut Sauli Asikaisen viime vuonna uudistuneen B2B-myynti ja -markkinointi -yksikkönsä johtajaksi, yhtiö tiedottaa. Asikainen aloittaa MTV:llä myös johtoryhmän jäsenenä.

Asikainen johtaa jatkossa MTV:n Sales Excellence -yksikköä, joka jakautuu kuuteen eri osastoon. Myös mediatoimistoyhteistyöhön keskittyvä Agency Leads -tiimi on jatkossa osa Asikaisen B2B-myynti- ja -markkinointi -yksikköä.

Asikaisella on monipuolinen kokemus televisioalasta. Aikaisemmin hän on työskennellyt reilun vuoden verran MTV:llä Head of Sales Excellence -tehtävässä, jota ennen hän vastasi lähes viisi vuotta MTV:n aluemyyntiorganisaation johtamisesta. Nykyään Asikainen toimii myös Screenforce Finlandin hallituksen puheenjohtajana edustaen MTV Oy:tä kaupallisten tv-toimijoiden yhteisessä foorumissa.

– On mahtavaa saada Sauli vetämään B2B-myynti- ja -markkinointi -kokonaisuutta ja osaksi MTV:n johtoryhmää. Saulilla on loistava ote erilaisten tiimien ja yksilöiden johtamiseen, rautainen ote MTV:n toiminnan kehittämiseen ja näkemystä, mitä Suomen kaupallisen tv:n markkinajohtajalta vaaditaan nyt ja tulevaisuudessa, sanoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.