Toimistot

Salomaa Yhtiöihin kuuluva Kaski Creative Agency ostaa lupaavan toimiston liiketoiminnan ja laajenee Turkuun

Kaski on aiemmin toiminut Helsingissä ja Tampereella.
Kuva:
Kaski Creative Agency
Salomaa Yhtiöihin kuuluva Kaski Creative Agency ostaa lupaavan toimiston liiketoiminnan ja laajenee Turkuun

Salomaa Yhtiöihin kuuluva Kaski Creative Agency toimii jatkossa Helsingin ja Tampereen lisäksi myös Turussa. Salomaa Yhtiöt tiedottaa, että laajentuminen tapahtuu yritysoston myötä.

Kaski ostaa muutaman vuoden vanhan markkinointi- ja designtoimisto Uusi Studio Oy:n liiketoiminnan. Uusi Studio on lyhyestä historiastaan huolimatta saavuttanut paljon, ja tiedotteessa toimistosta sanotaankin, että "se on noussut nopeasti alan kiinnostavimpien tulokkaiden joukkoon palkittujen töidensä ansiosta".

Turkulaistoimisto on palkittu muun muassa kansainvälisessä ADC*E Awardsissa hopeapystillä.

Kasken hallituksen puheenjohtaja Kirsi Harra-Vauhkonen kertoo yhtiön tutkineen jo jonkin aikaa yhteistyömahdollisuuksia pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimivien toimistojen kanssa.

– Se ei ole ollut aivan helppoa, koska laatukriteerimme täyttäviä toimistoja ei ole monta. Uusi Studion ihmisten osaaminen, kunnianhimo ja yrittäjähenkisyys tekivät heti vaikutuksen. Yhteiset arvot ja näkemykset toimintatavoista olivat olemassa jo vanhastaan, Harra-Vauhkonen avaa.

Lue myös: Kaski Agencylta iso nimitysuutinen: Cannes-voittaja Petri Uusitalosta tuli toimiston toimitusjohtaja

Uusi Studion taustalla on kokenut markkinoinnin tekijä Ari Kivi, joka on voittanut yli 20-vuotisella urallaan muun muassa useita Vuoden Huiput -palkintoja.

– Osana Kaskea saamme lisää muskelia asiakastyöhön ja täydentävää osaamista, jonka avulla työmme voivat olla entistä vaikuttavampia. Meille tämä on kaikin puolin täydellinen kuvio, Kivi kertoo.

Kaski Creative Agencyn ja Uusi Studion yhteenlaskettu myyntikate oli vuonna 2021 päättyneellä tilikaudella noin kaksi miljoonaa euroa.

Kasken ohella Salomaa Yhtiöihin kuuluvat Dagmar, SEK, Quru, RADLY ja Ambine. Yhtiöryhmän yhteenlaskettu myyntikate vuonna 2021 päättyneellä tilikaudella oli 33 miljoonaa euroa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa