Toimistot

Kaski Agencylta iso nimitysuutinen: Cannes-voittaja Petri Uusitalosta tuli toimiston toimitusjohtaja

Uusitalo muistetaan muun muassa SEKiltä, joka kuuluu Kaski Agencyn tavoin Salomaa Yhtiöihin.
Kuva:
Vilhelm Sjöström
Kaski Agencylta iso nimitysuutinen: Cannes-voittaja Petri Uusitalosta tuli toimiston toimitusjohtaja

Markkinointitoimisto Kaski Agency on saanut kokeneen vetäjän, kun Petri Uusitalo hyppäsi elokuussa toimiston toimitusjohtajan puikkoihin. Uusitalo toimi pitkään mainonnan suunnittelijana ja copywriterina, ja hän on voittanut urallaan muun muassa hopeisen Cannes Lions -pystin.

– Haimme Kaskelle vetäjää, jolla on kyky uudistaa ja kasvattaa Kaskea ja tuoda lisäarvoa asiakastyöhön. Petrillä on erittäin vahvaa ja laaja-alaista kokemusta sekä luovasta suunnittelusta, markkinointistrategioista ja brändäämisestä että liiketoimintojen vetämisestä ja kehittämisestä. Kasken asiakkaat saavat Petristä näkemyksellisen sparrikumppanin ja luovat suunnittelijat innostavan tiimikaverin, kertoo Kasken hallituksen puheenjohtaja Kirsi Harra-Vauhkonen tiedotteessa.

Uusitalo on työskennellyt muun muassa SEKissä ja toiminut strategiajohtajana ja toimitusjohtajana PHS:ssä, joka tunnetaan nykyisin nimellä TBWA\Helsinki.

–  Markkinointi on tärkeä kilpailutekijä yrityksille ja julkisille organisaatioille kautta Suomen. Kaski tuottaa asiakkailleen kilpailuetua relevantilla ja laadukkaalla markkinoinnilla ja palvelee suomalaisia markkinoijia laajasti. Panostamme jatkossakin asiakkaiden strategioita tukevaan, laadukkaaseen suunnitteluun ja käytännönläheiseen tekemiseen. Meidän kanssamme työskentely on helppoa ja suoraviivaista, lupaa Uusitalo.

Kaski on osa Salomaa Yhtiöitä, johon kuuluvat myös SEK, Dagmar, Radly, Quru, Proof Advisory ja Ambine.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa