Sinituote Oy
Brändit

Ruotsalaiset kauppaketjut ottavat Sini-brändin tuotteita valikoimiinsa

16.3.2023 12:59
Satu Hurme
Vuosi sitten lanseeratut puhdistusainetabletit tulevat Ruotsin kivijalkaliikkeisiin kevään aikana.

Suomalaisen Sinituote Oy:n siivoustuotteita nähdään ensimmäistä kertaa kansainvälisillä markkinoilla kivijalkaliikkeissä. Sinin puhdistusainetabletit tulevat kevään aikana myyntiin ruotsalaisiin Axfood City Gross-, Hemköp-, ICA Maxi-, Kvantum- ja Supermarket-kauppaketjuihin.

– On harvinaista, että uudet tuotteet pääsevät suoraan näin laajaan kauppojen jakeluun. Syy, miksi onnistuimme tässä, on varmasti uniikki tuote, sanoo Sinituotteen toimitusjohtaja Johanna Hamro-Drotz tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Ympäristöystävällisyys on ollut Sinituotteelle valtti kansainvälisiä markkinoita tavoiteltaessa. Puhdistusainetabletit sekoitetaan veden kanssa kestopullossa, ja uutta puhdistusainetta voi tehdä samaan pulloon yhä uudelleen. Kun uutta pulloa ei tarvitse ostaa joka kerta, muoviroskan määrä vähenee huomattavasti. Hieman vastaavia tuotteita on jonkin verran maailmalla, mutta niitä tuottaa lähinnä pienet start-up-yritykset. Sini-brändin puhdistusainetableteille on myönnetty Joutsenmerkki.

– Tiedämme, että maailmalla on paljon kysyntää laadukkaille siivousvälineille. Lisäksi teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme osaltamme auttaa ratkomaan maailman ympäristöön liittyviä haasteita. Puhdistusainetabletit ovat siitä yksi osoitus, Hamro-Drotz sanoo.

Lue myös:

🔍 Sinituote lanseerasi täysin uudenlaisen tuotteen, jota kuluttajatkin innostuivat markkinoimaan: ”Syy tuotteen kehittämiseen oli puhtaasti ekologinen”

Juttua korjattu 16.3. klo 13.41