Toimistot

Rovion Hanna Valkeapää-Nokkala Bängerin uudeksi toimitusjohtajaksi

13.10.2023 13:38
Mikko Perttunen
”Z-sukupolvi on elämässä vaiheessa, jossa suhde brändeihin ja niiden fanittamiseen alkaa muotoutua.”

Z-sukupolveen erikoistunut konsulttiyritys Bängeri Oy on nimittänyt Hanna Valkeapää-Nokkalan uudeksi toimitusjohtajakseen. Valkeapää-Nokkala työskenteli aiemmin peliyhtiö Roviolla Angry Birds -brändilisenssoinnin globaalista liiketoiminnasta sekä sisältöliiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Bängerin entinen toimitusjohtaja ja perustaja Eija Gerlander jatkaa yrityksen johtavana asiantuntijana ja osakkaana.

Bängeri auttaa yrityksiä rakentamaan tulevaisuuden kestäviä brändistrategioita, tuotteita, palveluita ja markkinointia. Toimisto on osallistanut satoja nuoria Gen Z -neuvonantajksi asiakasprojekteihinsa vuodesta 2020 lähtien.

– Z-sukupolvi on elämässä vaiheessa, jossa suhde brändeihin ja niiden fanittamiseen alkaa muotoutua. Uuden brändin luominen tai nykyisen position vakiinnuttaminen Gen Z- kuluttajien keskuudessa ei ole helppoa edes suuremmille yrityksille. Z-sukupolven kattava ja syvällinen ymmärrys haastaa yrityksiä jopa kansainvälisillä markkinoilla ja on monille yrityksille selvä kasvun este, Valkeapää-Nokkala kommentoi tiedotteessa.

Bängerin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa SOK, Cloetta, Warner Music, Paulig, Lumene, Rovio, Marimekko, Samsung ja Sanoma. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 700 000 euroa.