Aalto EE
Toimistot

Reetta Ruusunen Aalto EE:n uudeksi liiketoiminta-aluejohtajaksi

6.5.2024 13:04
Mitra Vasara
Ruusunen siirtyi uuteen työhönsä konsulttiyhtiö Knowitilta.

Aalto EE:n uudeksi liiketoiminta-aluejohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Reetta Ruusunen. Hän vastaa tehtävässään Aalto EE:n strategisen suunnan ja kasvutavoitteiden johtamisesta ja kehittämisestä. Ruusunen aloitti työt Aalto EE:ssä huhtikuussa.

– Olen koko urani kehittänyt liiketoimintaa, usein teknologioiden avulla. Lisäksi olen aina ollut kiinnostunut muotoilumenetelmistä ja käynyt opiskelemassakin aihetta Aalto EE:ssä, Ruusunen sanoo tiedotteessa.

Ruususella on vahvaa kokemusta liiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälisten yritysten muutoksen johtamisesta. Hän on toiminut johtavassa asemassa johdon konsultoinnin alalla yli kymmenen vuotta.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Aalto EE:hen Ruusunen siirtyi konsulttiyhtiö Knowitin palveluksesta, missä hän auttoi asiakasyrityksiään kehittämään ja viemään käytäntöön erityisesti kasvu- ja brändistrategioitaan.

– Reetalla on ainutlaatuisen vahvaa kokemusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta vaativissa muutoksissa. Se on juuri sitä, mitä Aalto EE tarvitsee tällä hetkellä, sanoo Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston elämänlaajuisesta oppimisesta vastaava johtaja Tom Lindholm.

Uudessa roolissaan Ruusunen toimii myös useamman tiiminvetäjän esihenkilönä ja on osa Aalto EE:n johtoryhmää.