Toimistot

Reaktorin uusi henkilöstövastaava Anouk Koudijs on ensimmäinen johtoryhmän jäsen Suomen ulkopuolelta

Uudessa roolissa Koudijs pyrkii tukemaan yhtiön kansainvälistä kasvua.
Kuva:
Reaktorin uusi henkilöstövastaava Anouk Koudijs on ensimmäinen johtoryhmän jäsen Suomen ulkopuolelta

Anouk Koudijs on teknologiayhtiö Reaktor Innovationsin uusi henkilöstövastaava. Amsterdamissa asuva Koudijs vahvistaa samalla myös yhtiön johtoryhmää ensimmäisenä Suomen ulkopuolisena jäsenenä.

– Hyppään innoissani mukaan uuteen kasvuvaiheeseen, jossa meidän on löydettävä keinot uudistua kansainvälisen kasvun mahdollistamiseksi, Koudijs sanoo tiedotteessa.

Kansainvälisten osaajien osuus kasvoi 20 prosentista 25 prosenttiin.

Koudijsilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus useilta toimialoilta ja kansainvälisistä henkilöstö- ja muutosjohtamisen rooleista. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Freeda Medialla, TOMSilla sekä Heinekenilla.

Kokonaan uudessa roolissaan Koudijs pyrkii kasvattamaan Reaktorin henkilöstömäärää varsinkin Suomen rajojen ulkopuolella. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihdosta jo 40 prosenttia tuli kansainvälisistä asiakkuuksista. Samana vuonna kansainvälisten osaajien osuus kasvoi 20 prosentista 25 prosenttiin.

Reaktor on teknologiayhtiö, joka suunnittelee ja rakentaa digitaalisia tuotteita ja palveluita. Vuonna 2000 perustetulla yrityksellä on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, New Yorkissa, Amsterdamissa, Lissabonissa, Tukholmassa  ja Tokiossa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa