Brändit

Ravintolabrändi Taco Bell laajenee Suomessa

Kansainvälinen jättiketju kasvaa vauhdilla myös Suomessa.
Kuva:
Taco Bell Suomi
Ravintolabrändi Taco Bell laajenee Suomessa

Yhdysvaltalainen ravintolaketju Taco Bell tiedottaa avaavansa Suomeen kaksi uutta ravintolaa, jotka sijaitsevat Tampereen Koskikeskuksessa ja Jyväskylän Kauppakadulla. Ravintolat avataan loppuvuodesta.

Meksikolaistyylistä ruokaa myyvä globaali brändi saapui Suomeen vuonna 2017 ja on kasvanut vauhdilla. Uusien ravintoloiden auettua Taco Bellillä on Suomessa 14 ravintolaa.

– Meiltä on jo pitkään toivottu ravintoloita niin Tampereelle kuin Jyväskyläänkin, ja nyt pääsemme viimein julkistamaan ilouutisen, kun palaset ovat loksahtaneet kohdilleen loistavien liikepaikkojen suhteen. Tavoitteena olisi tietysti saada tacoista haastaja mustalle makkaralle, ja Jyväskylän keskeiselle terassille odotellaan jo innokkaasti ensi kesän lämpöjä, sanoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen tiedotteessa.

Suomessa Taco Bell kuuluu ravintola-alan konserniin Resteliin, jonka ravintoloita ovat muun muassa Burger King ja Rax Pizzabuffet.

Yhdysvaltain ulkopuolella Taco Bellillä on yli 360 ravintolaa 27 maassa, ja lyhyellä aikavälillä brändi tavoittelee kasvattavansa kansainvälisten ravintoloiden määrän tuhanteen. Yhdysvallat mukaan lukien Taco Bell -ravintoloita on jo 7000. Niiden yhteismyynti on yli yhdeksän miljardia dollaria vuodessa, ja lähitulevaisuudessa tavoitteena on kasvattaa ravintoloiden määrä 9000:ään.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa