Brändit

Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma siirtyy ensi vuoteen

Tampereella järjestettävä Tubecon Games toteutuu kuitenkin ennakkosuunnitelmien mukaan.
Kuva:
Tubecon
Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma siirtyy ensi vuoteen

Vaikuttajatapahtuma Tubeconia ei järjestetä tänä vuonna koronatilanteesta johtuen. Tapahtuman järjestäjä vahvisti asian heinäkuussa.

Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma piti järjestää Vantaalla elokuussa. Suunnitelmien mukaan seuraava Tubecon järjestetään samassa paikassa ensi vuoden elokuussa.

– Yleisömme ja esiintyjiemme turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Tärkeää on myös tubeconmainen tunnelma, viihtyisyys sekä elämyksellisyys. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi jouduimmekin nyt tekemään raskaan päätöksen Vantaan tapahtuman siirtämisestä ensi vuoteen, koska emme voi järjestää tapahtumaa sellaisena kuin se pitäisi järjestää, toteaa Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn tiedotteessa.

– Vuonna 2022 on luvassa Tubeconin uusi tuleminen. Tavoitteenamme on, että Tubeconista tulee entistäkin laajempi ilmiö – eikä pelkästään nuorison keskuudessa. Haluamme rakentaa siitä pitkällä tähtäimellä mittavan tubettaja-, vaikuttaja- ja lifestyle-kokonaisuuden.

Tubeconin päätapahtuman peruuntuminen ei vaikuta kuitenkaan Tubecon Games -tapahtumaan, joka järjestetään ennakkokaavailujen mukaan Tampereella 20.–21. elokuuta.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa