Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
Luovuus

Pohjois-Karjala palkkaa jälleen muotisuunnittelijan

14.2.2024 11:05
Mikko Perttunen
Kiertotalousteema on edelleen työskentelyn pohjana.

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton viimekesäinen Redesigner-kampanja saa jatkoa. Maakuntaliitto julkaisee ystävänpäivän kunniaksi Redesigner season 2 -kilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella suojavaate ”kylmää maailmaa vastaan”. Tänä vuonna kampanja huipentuu Sideways-festivaaleille.

Lue myös: Pohjois-Karjala palkkasi kesätöihin kolme vaatesuunnittelijaa – vaihtuvatko farkut verkkarihousuun?

Voittaja saa 4 000 euroa ja näkyvän paikan luomukselleen Sideways-festareilla, jonka virallinen kumppani Pohjois-Karjala on tänä vuonna. Voittajan valitsee raati (kuvassa), johon kuuluvat Maria Veitola, Juha Vehmaanperä, Mikko Silvennoinen ja Minttu Vesala. Edellisen kampanjan tapaan kiertotalousteema on edelleen työskentelyn pohjalla, mutta nyt haetaan suojavaatetta ja uudenlaista ilmaisua.

Vehmaanperä oli viime vuonna itse mukana projektissa:

– Pääsimme tutustumaan kesällä Pohjois-Karjalaan sekä osallistumaan luomuksillamme Flow-festivaaleilla Pohjois-Karjala showroomille, jossa vieraili 21 000 kävijää. On hienoa, että maakuntaliitto nostaa esille kestävän kehityksen arvoja samalla tukien nuorta vaatesuunnittelijaa uransa alkuvaiheessa kilpailun tarjoamalla medianäkyvyydellä ja palkinnolla, hän kommentoi tiedotteessa.

Muokattu klo 11.29: Artikkelin kuva vaihdettu

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)