ShowHeroes Group
Digitaalisuus

PlayAd Media toimii Suomessa jatkossa ShowHeroes-nimellä

18.2.2022 13:10
Toni Rajamäki
ShowHeroes Group osti ruotsalaislähtöisen PlayAd Median viime marraskuussa.

Ruotsalaislähtöisen PlayAd Media Groupin Suomen-osasto, PlayAd Media Oy, toimii jatkossa ShowHeroes Group -brändin alla. Muutoksen taustalla on viime vuoden marraskuussa tehty kauppa, jossa ShowHeroes Group osti Pohjoismaiden suurimman itsenäisen videoratkaisujen toimittajan PlayAd Media Groupin.

PlayAd Media Oy kertoi nimenmuutoksestaan tällä viikolla.

– Meille nimenmuutos oli itsestäänselvää. Olemme nyt täysin erilainen yritys, jolla on paljon enemmän tuotteita ja uusia mainosformaatteja. Olemme jatkossa globaali yritys, ja nimenmuutos osoittaa sen, kertoo ShowHeroesin Suomen maajohtaja Niclas Kevin (kuvassa) tiedotteessa.

ShowHeroes ja koko PlayAd Media -konserni ovat tehneet viime kuukaudet tiivistä integraatiotyötä, jonka myötä myös suomalaismainostajille avautuu uudenlaisia mahdollisuuksia kansainvälisellä kentällä.

– Nyt mainostajat voivat ostaa näkyvyyttä kaikilla ShowHeroesin markkina-alueilla Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Yhdysvalloissa, samalla kun kaikki luovat mainosformaattimme ovat saatavilla myös Pohjoismaiden ulkopuolella, Kevin jatkaa.

Suomessa yhtiön julkaisuverkostoon kuuluu isoja mediataloja, kuten MTV, Kaleva, Turun Sanomat ja Bauer Media.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)