Toimistot

Petteri Kyyrönen aloitti Ivalo Creativen strategiajohtajana

Kyyrönen on markkinointialan kokenut osaaja, joka uskoo strategisiin tarinoihin ja pyrkii kehittämään kumppanuusyhteistyötä.
Kuva:
Tuomo Longi
Petteri Kyyrönen aloitti Ivalo Creativen strategiajohtajana

Markkinointitoimisto Ivalo Creative nimitti tammikuun alussa uuden strategiajohtajan. Petteri Kyyrönen siirtyi rooliin Avidlyn senioristrategin paikalta. Kyyrösellä on pitkä kokemus markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä eri rooleissa.

– Ivalossa maine ja työn laatu näkyvät. Työote on inhimillinen, ja aitous sekä vilpittömyys näkyvät arjessa. Asiakkaiden eteen tehdään parasta mahdollista työtä, Kyyrönen sanoo.

Hän painottaa, että strategisessa johdossa on olennaista, että asiat tehdään asiakkaille helpoiksi ja selkeiksi. Tarinat tekevät vaikeistakin asioista selkeitä, Kyyrönen sanoo. 

Strategisen ja brändillisen osaamisen lisäksi Kyyrönen tuo mukanaan näkemystä siitä, miten digitaalisuudella voi parantaa asiakasymmärrystä ja -kokemusta.

– Liiketoiminnan fokuksessa on aina asiakas, mutta kumppanuusyhteistyöllä voidaan tuoda asiakkaille lisäarvoa. Suomessa kumppanuuksia hyödynnetään liian vähän esimerkiksi asiakasymmärryksen ja -kokemuksen kehittämisessä, Kyyrönen sanoo.

Ivalon toimitusjohtaja Leena Komulainen kommentoi nimitystä seuraavasti:

– Sen lisäksi, että Petterillä on arvot ja kunnianhimo kohdillaan, on hänellä harvinaisen laaja-alainen substanssiosaaminen. Sellaiset ihmiset ovat harvassa, jotka ymmärtävän niin vahvan brändin arvon kuin digitaalisen asiakaskokemuksen mahdollisuudet liiketoimintaa kehitettäessä.

Lue myös:

Ivalo Creativen uusi luova johtaja Inker-Maaria Ketonen uskoo luovuuteen ja ansaittuun mediaan

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa