Kesäolympialaisissa kisataan kesällä Pariisissa. Kuva: Luca Dugaro / Unsplash
Mainonta

Ocean Outdoor aloittaa Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden ulkomainontakumppanina

4.4.2024 9:16
Mikko Perttunen
Digitaalisen ulkomainontaan erikoistunut yhtiö tekee yhteistyötä myös muiden Pohjoismaiden sekä Iso-Britannian ja Hollannin olympiajoukkueiden kanssa.

Digitaaliseen ulkomainontaan erikoistunut Ocean Outdoor Finland on solminut vuoteen 2028 jatkuvan yhteistyösopimuksen Suomen olympia- ja paralympiajoukkueen kanssa.

Ocean Outdoorin mainospaikat tavoittavat yrityksen mukaan Suomessa 2,7 miljoonaa kuluttajaa joka viikko.

– Se tarkoittaa, että sekä Suomen joukkue Pohjoisen tähdet että joukkueen tukijat näkyvät perinteisen kotikatsomon lisäksi entistä enemmän myös siellä, missä ihmiset liikkuvat. Uskon, että yhteistyön ansiosta Suomen huippu-urheilun valovoimaisimmat tähdet ja heidän tukijansa tulevat yhteistyön ansiosta entistä tutummaksi kaikille suomalaisille, Suomen Olympiakomitean asiakkuuspäällikkö Karri Koivu toteaa tiedotteessa.

Vuonna 2020 Suomeen tulleen Ocean Outdoorin kansainvälinen mainosverkosto kattaa Suomen lisäksi Iso-Britannian, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Hollannin ja Saksan.

– Yhteistyö olympiajoukkueiden kanssa on meille tuttua jo ennestään, sillä teemme yhteistyötä myös Iso-Britannian, Hollannin ja Pohjoismaiden olympiajoukkueiden kanssa, Ocean Outdoor Finlandin toimitusjohtaja Jukka Leskinen kertoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)