Kuvaaja:
Nea Hukkanen
Toimistot

Nitron Riku Eteläkoskelle Rising Star -tunnustus Indie Awardseissa Lontoossa

2.2.2024 10:34
Mikko Perttunen
Kurio palkittiin kahdesta kampanjasta.

Suomalaiset menestyivät itsenäisten mainostoimistojen verkoston Thenetworkonen järjestämässä Indie Awards -kilpailussa Lontoossa viime viikolla. Kisa järjestetään 1 600 itsenäiselle toimistolle, jotka toimivat 120 maassa.

Nitron luova johtaja Riku Eteläkoski voitti kilpailun Rising Star -tunnustuksen. 33-vuotias Eteläkoski on ennen Nitroa työskennellyt luovana johtajana Bob the Robotilla sekä perustamassaan Nord LKV:ssä.

– Rising Star -nimityksestä käy kiittäminen Nitroa ja tiimiä ympärilläni, mutta yhtä lailla niin Hasan & partnersin kuin Bob the Robotin kollegat ovat puskeneet minua eteenpäin ammattilaiseksi, joka tänä päivänä olen. En ole enää juniori, mutta Rising Star -tunnustus summaa tähänastisen urani yhteen merkkipaaluun, Eteläkoski toteaa tiedotteessa.

"Riku on täysin poikkeuksellinen ammattilainen."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Riku on täysin poikkeuksellinen ammattilainen. Hänessä yhdistyvät luovuus, strategisuus, taitavuus ja miellyttävä persoonallisuus hyvin erityisellä tavalla. Tunnen suurta ylpeyttä siitä, että Riku tämän merkittävän tunnustuksen ansaitusti sai, Eteläkosken vuonna 2021 Nitroon houkutellut Eka Ruola lisää.

Henkilöpalkinnon lisäksi Suomeen osui palkintoja myös muissa sarjoissa.

Corporate PR -sarjassa Kurion ja Wärtsilä Energyn #Leapfrogging4Africa-kampanja voitti hopeaa, ja Visit Finlandin Find Your Inner Finn -kampanja pronssia. Jälkimmäisen suunnittelusta vastasi tosin amerikkalaistoimisto Zapwater Communications.

Innovation Excellence -sarjassa pronssia voittivat Kurio ja energiayhtiö Helen generatiivisen tekoälyn avulla luodulla virtuaalivaikuttaja Ellenillä.

Lue myös: Suomalaistoimistojen työt edustettuina Indie Awards -kilpailussa

Muokattu klo 10.52: Korjattu Eteläkosken ikä