Toimistot

Nina Jakosesta viestintätoimisto Kornerin osakas

27.6.2023 9:40
Mikko Perttunen
"Onhan se nyt ihanaa, kun tykkää toisesta ihan tosi paljon, jakaa samat arvot ja unelmat, ja tunne on vielä molemminpuolinen", Jakonen summaa.

Vuonna 2016 perustetun viestintätoimisto Kornerin omistuspohja laajenee, kun Nina Jakosesta tulee yhtiön neljäs osakas. Jakonen on työskennellyt Kornerilla johtajana vuodesta 2021 alkaen. Hän vastaa yhtiön päivittäisestä toiminnasta ja johtaa useiden asiakkuuksien lisäksi Kornerin henkilöstöä.

Jakonen on ennen Korneria työskennellyt muun muassa Manifestolla ja Vapa Medialla.

– Osakkaaksi kutsuminen on ollut tavoitteemme siitä lähtien, kun Nina aloitti meillä, ja on erinomaisen hieno asia, että asiat ovat edenneet oikeaan suuntaan, kommentoi Kornerin toimitusjohtaja ja partneri Timo Paloste tiedotteessa.

Omistuspohjan muutos astui voimaan 26. kesäkuuta.

– Kornerista on tullut minulle hyvin tärkeä yhtiö, jonka menestyksen eteen haluan antaa parastani. Onhan se nyt ihanaa, kun tykkää toisesta ihan tosi paljon, jakaa samat arvot ja unelmat, ja tunne on vielä molemminpuolinen, tuore osakas Jakonen kuvailee tiedotteessa.

Korner on mediaviestintään erikoistunut viestintätoimisto, jonka vuoden 2022 liikevaihto oli 2,27 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee 14 henkilöä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)